Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων αισθητή η παρουσία των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς - Νέα ρεκόρ από Ασημακίδου στο βάδην και Μαβίδη στα στήπλ

Με αισθητή την παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς, Πιερίας – Ημαθίας και Σερρών. 
Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς αγωνίστηκαν στο διασυλλογικό Π-Κ τα πήγαν υπέροχα και κατάφεραν οι περισσότεροι να βαθμολογηθούν προσφέροντας σημαντικά στην ομάδα. 

Φυσικά, ξεχώρισαν οι πολύ μεγάλες επιδόσεις της Ευρυδίκης Ασημακίδου στα 5000 μ βάδην και του Αιμίλιου Μαβίδη στα 2000 μ με φυσικά εμπόδια, όπως και αυτή της Γιώτης Τριανατφυλλίδου στη σφυροβολία που πέτυχαν το υψηλό όριο του ΣΕΓΑΣ στα αγωνίσματά τους.

Μια κλάση καλύτερη από όλες τις αντιπάλους της η Ασημακίδου σημείωσε σε ρυθμό προπόνησης 25'56''74 στα 5000 μ βάδην , επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ συλλόγου και την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και Αιμίλιος Μαβίδης που τερμάτισε σε 6'44''03 στα 2000 μ στήπλ συντρίβοντας κυριολεκτικά το 7'15''62 που είχε από πέρυσι , σημειώνοντας μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα.

Οι δύο αθλητές που γυμνάζονται με τον Φίλππο Μισαηλίδη δείχνουν να είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θα διεκδικήσουν με πολύ μεγάλες αξιώσεις την Πέμπτη στις Σέρρες την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος.

Ακόμη μια αξιόλογη εμφάνιση στη σφυροβολία για την Γιώτα Τριανταφυλλίδου που με βολή στα 41, 28 μ έκανε το υψηλό όριο του ΣΕΓΑΣ κατακτώντας την 2η θέση στο αγώνισμά της.

Θέσεις στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων τους κατέκτησαν οι Κατερίνα Γεωργίου 3η στη σφύρα, η Σταυρούλα Γρηγοριάδου 5η στα 5000 μ βάδην, οι Κωνσταντινίδου (6η) και Κατερίνα Ράδη (7η) στα 100 μ εμπόδια , ο Αιμίλιος Μαβίδης 4ος στα 400 μ , ο Λ. Μαυρίδης 5ος στο ύψος και 8ος στο μήκος, και 5η η σκυταλοδρομία 4Χ100 των κορασίδων (Π. Τανάνη, Ελ. Κωνσταντινίδου, Κ. Ράδη και Β. Ματίδου). Ενώ αγωνίστηκαν και βαθμολογήθηκαν ακόμη οι Δήμητρα Γεωργιάδου στα 200 μ και η Σωτηρία Καζαντζίδου στον ακοντισμό.

Δεν κατάφεραν να βαθμολογηθούν , παρά την πολύ καλή τους προσπάθεια οι Παναγιώτης Μουτζουρίδης στα 100 μ, Παύλος Παπαδόπουλος στα 200 μ, Χριστίνα Μπατάρα στα 400 μ, Γιώτα Τανάνη στα 100 μ και ο Βαγγέλης Βαμβακίδης στη δισκοβολία.

Στον απόηχο του διασυλλογικού Παίδων Κορασίδων στην Κατερίνη η ικανοποίηση στις τάξεις του ΓΑΣ Κιλκίς είναι εμφανής και αυτό αποτυπώνεται στις δηλώσεις του Προέδρου του ΓΑΣΚ Γιώργου Κωνσταντινίδη “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών μας που κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κατάφεραν να διακριθούν. 

 Πετύχαμε συγκομιδή σχεδόν διπλάσιων βαθμών σαν σύλλογος από πέρυσι , ωστόσο τα κυρίαρχα στοιχεία αυτών των αγώνων για μας ήταν η συσπείρωση και η οργανωτική μας ετοιμότητα. Στοιχεία που τα επισημαίνουμε και ας μιλάμε για στίβο, ένα άθλημα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πλέον ατομικό και που στηρίζεται καθαρά στην ποιότητα των αθλητών αλλά και τη μαζικότητα που έχει μια ομάδα. Και τα δυο στοιχεία τα είχαμε στο πρωτάθλημα αυτό. 

Ποιότητα με την επίτευξη τριών υψηλών ορίων αλλά και με την βαθμολόγηση των 11 από τους 15 αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες. Και δε μένουμε εκεί. Η κερκίδα ήταν γεμάτη από γονείς μας αλλά και παρούσα όλη η διοίκηση με τους εφόρους του στίβου που έβλεπε τα “παιδιά” της να κάνουν πραγματικά ωραίο αγώνα. 

Τη συσπείρωση επιβεβαίωσε η παρουσία στο στάδιο όλη την ημέρα των αθλητών που δεν αγωνίζονταν αλλά περιμένουν τη σειρά τους για να προσφέρουν στην ομάδα αλλά και πολλών γονέων των παιδιών στην κερκίδα που συνέθεσαν ένα ωραίο σκηνικό έτσι όπως ταιριάζει στην ποιότητα του ΓΑΣ Κιλκίς. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον όμως δεν μπορούμε να προβλέψουμε τη συνέχεια. Στο στίβο δε γίνονται θαύματα , αλλά μπορούν όλα να γίνουν πιο όμορφα αρκεί όλοι να κάνουν τα αυτονόητα. Εξάλλου σύλλογος δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα. ”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.