Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Συνάντηση Νίκου Τερζενίδη με στελέχη της ΑΕΠΙ στο Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κιλκίς επίσκεψη στελεχών της ΑΕΠΙ και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Διασκέδασης & Εστίασης Ν. Κιλκίς κ. Νίκο Τερζενίδη.
Η συνάντηση προγραμματίστηκε από την Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Σταυρούλα Ξουλίδου, σε συνέχεια της πρώτης επαφής που είχε με τον εκπρόσωπο των καταστηματαρχών του νομό  Κιλκίς τον Νοέμβριο που πέρασε.


Εκ μέρους της ΑΕΠΙ παρευρέθηκαν οι κύριοι: α) Γρετζελιάς Παντελής - Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος, β) Γκιόκας Ιωάννης - Εμπορικός Διευθυντής, γ) Χαλεπλής Θεόδωρος - Δ/τής Βορείου Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Διασκέδασης & Εστίασης Ν. Κιλκίς παρέδωσε υπόμνημα με αιτήματα των καταστηματαρχών τα οποία και συζητήθηκαν εκτενώς.

Εκ μέρους του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Συντονιστής Β. Μάτσκος και ο πολιτευτής Β. Σιαμπάνης. (Η κυρία Ξουλίδου την ίδια ώρα είχε υποχρέωση παρουσίας σε ζωντανή εκπομπή της ΕΤ3).

Με την συνάντηση αυτή εγκαινιάστηκε μια άμεση επαφή των καταστηματαρχών του νομού μας με τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΠΙ που ελπίζουμε ότι θα δώσει στη συνέχεια ανάσα στα προβλήματα που απασχολούν πάρα πολλούς επαγγελματίες του νομού μας.


Το υπόμνημα

"Αγαπητοί κύριοι,
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Διασκέδασης - Αναψυχής και  Εστίασης Ν. Κιλκίς 
επαναδραστηριοποιήθηκε πρόσφατα με νέα διοίκηση, παρουσιάζοντας μια σειρά δράσεων και πρωτοβσυλιών, μέσα σε ελάχιστο διάστημα, με στόχο να συμβάλλει στην επιβίωση του κλάδου, που πλήττεται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων. 

Ο φορέας μας εκπροσωπεί 1050 επαγγελματίες του κλάδου στο νομό Κιλκίς, που αξίζει να τονίσουμε πως λόγω της γειτνίασης με τη Θεσσαλονίκη, αλλά και με FYRΟΜ, Βουλγαρία, πλήττεται ακόμη περισσότερο σήμερα, όπου οι καταναλωτές αναζητούν φθηνές και όχι ποιοτικές επιλογές.

Η οικονομική κρίση οδηγεί καθημερινά σε κλείσιμο επιχειρήσεις του κλάδου μας και όσες 
ακόμη αντέχουν στην ουσία απλά επιβιώνουν. Γ ι' αυτό πιστεύουμε πως είναι καιρός η ΑΕΠ! να εφαρμόσει ειδικούς τιμοκαταλόγους, που δεν θα είναι ισοπεδωτικοί για όλη τη χώρα, για κάθε νομό, για κάθε πόλη και χωριό. Δεν μπορεί ο νομός Κιλκίς με τη μηδενική τουριστική κίνηση, με την αδύναμη πρωτογενή παραγωγή και τον αφανισμό της βιομηχανίας, να αντιμετωπίζεται με τα ίδια κριτήρια για τουριστικές ή ανεπτυγμένες οικονομικό περιοχές.

Ζητάμε λοιπόν:
- Μείωση κατά 50% των τιμών χρέωσης

- Να δοθεί η δυνατότητα ρυθμίσεων παλιών οφειλών, κάτι που γίνεται αλλά μόνο μετά από 
εξώδικη καταγγελία!

- Οι παλιές οφειλές να μην επιβαρυνθούν με τόκους.

- Να δοθεί απαλλαγή για οικισμούς με πληθυσμό μικρότερο των 2000 κατοίκων.

- Να υπάρξει διαφορετικός τιμοκατάλογος για κέντρα διασκέδασης, αίθουσες δεξιώσεων, 
εστιατόρια και καφενεία.

- Να εξαιρεθούν από κάθε καταβολή τα εμπορικά καταστήματα.

- Να μην επιβάλλεται πρόσθετη επιβάρυνση σε καφέ-μπαρ με live όταν αυτό γίνεται με δυο 
μουσικούς."

25 σχόλια:

  1. Μπράβο ! ! !
    ΜΠΡΑΒΟ ! ! !
    Congrats ! ! !
    CONGRATS ! ! !
    Είτε με μικρά είτε με μεγάλα η ουσία είναι μια Μ Π Ρ Α Β Ο ! ! !
    Στους Ανεξαρτήτους και Στον κ.Βασιλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα γίνει όμως με αυτούς που πλήρωναν όλα αυτά τα χρόνια ολόκληρο την οφειλή των πνευματικών δικαιωμάτων για να μπορέσουν να πάρουν την άδεια μουσικών οργάνων από το δήμο???Μήπως θα τους δώσετε πιστοποιητικό ότι είναι μαλάκες με τη ΄΄βούλα΄΄ ?????
      Δυστυχώς όμως Κύριε Τερζενίδη οι μαλάκες έχουν πεθάνει...
      Τι θα γίνει με αυτούς που έκαναν ψευδής δηλώσεις ότι παίζουν παραδοσιακά τραγούδια στα μαγαζιά τους σαν πρόσχημα για να μην πληρώνουν προεδράρα Τερζενίδη????Αν νομίζεις ότι εσύ είσαι έξυπνος και όλοι οι υπόλοιποι που πληρώναμε είμαστε βόδια κάνεις λάθος!!!
      Γράψε στο υπόμνημα πόσα λεφτά χρωστάς ρε κακομοίρηηηηηηηηηηηηη
      Μου θυμίζει τη κουβέντα που είπε ο Πάγκαλος : ΄΄μαζί τα φάγαμε΄΄ η οποία είναι σωστή κουβέντα αλλά απο το λάθος στόμα!!!

      Διαγραφή
    2. Να δημοσιευτεί και το σχόλιο το προηγούμενο που έστειλα και ας λέει την αλήθεια ...

      Διαγραφή
    3. Βρε κακομοίρη 8:37 μ.μ. που αν βάλεις και ένα φερετζέ θα γίνεις και εμίρης που πλήρωσες 8 μήνες Α.Ε.Π.Ι και μιλάς.

      Διαγραφή
    4. Μπράβο στον κ.Τερζενιδη για την διάθεση που διακρίνω, να ασχολείται ακόμα, με τόσους κακοπροαίρετους επαγγελματίες, αστούς να ψοφήσουν αγόρι μου

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμε 8 Μαρτίου 2013 - 8:37 μ.μ. το τραγούδι των Ημισκουμπρια ''ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ'' το ξέρεις;

      Διαγραφή
    6. Μούρη; Αφορολόγητο; Ντροπή σου να μιλάς χωρίς να ξέρεις τίποτα ασε τις μικροπρέπειες και ασχολήσου με την ουσία το πρόβλημα.... κομπλεξική όλοι σας

      Διαγραφή
  2. Βρε π@π@ρ@ Ανώνυμε 8 Μαρτίου 2013 - 8:37 μ.μ. Αντί να ρωτήσεις αν κέρδισε τίποτα από την διεκδίκησή τον αιτημάτων που διαβάζεις παραπάνω, κάθεσαι και λες άλλα νταλον,τι μας νοιάζει πόσα χρωστάει, πόσο κακός κόσμος υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο και στον κ. ΤερζενΊδη και στους ανεξάρτητους Έλληνες για την πρωτοβουλία τους να μιλήσουν για πρώτη φορά με εκπροσώπους της ΑΕΠΙ κάτι που θα έπρεπε να είχαν κάνει φορείς αλλά και οι παλαιότεροι εκπρόσωποι του νομού μας . μακάρι να έχουμε και ένα καλό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2013 - 7:07 μ.μ. Μπράβο και από εμένα.

    Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2013 - 8:37 μ.μ. τι σε νοιάζει τι κάνει ο Τερζενιδης και αν χρωστάει,σε ζήτησε να πληρώσεις τον λογαριασμό του; πιες ψευδείς δηλώσεις και παπαριες δεν υπάρχουν αυτά που λες.Για να ενημερωθείς www.aepi.gr

    Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2013 - 8:40 μ.μ. και το δικό μου σχόλιο θέλω

    Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2013 - 9:05 μ.μ. όντως κακομοίρης ο ΕΜΙΡΗΣ


    Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2013 - 9:09 μ.μ. Ξανά μπράβο στον κ.Νικο

    Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2013 - 8:59 μ.μ. Πολύ σωστά

    Ανώνυμος 8 Μαρτίου 2013 - 10:36 μ.μ. Μακάρι και ξανά μπράβο σε όλους


    Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2013 - 10:56 π.μ. Πολύ καλός και με ήθος, αλλά τι μας νοιάζει τι έκανε σαν δημόσιος υπάλληλος,μας ενοχλεί κάπου; στο θέμα μας. Στρατόπεδο; όταν ήταν φαντάρος η τους έκανε κάνα catering; οι μισοί καλή σε μοναστηριού κελί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καμμενος με τον Καμενο θα πήγαινε, που αλλού ήθελες να πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε ρε παιδιά; είχαμε κανένα ευχάριστο νέο,αποτέλεσμα πέραν τις συναντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τερζενίδη καλά τα είπες, καλά τα λες, αλλά δεν μας λες, τι είπες, όχι μόνο να λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. - Μείωση κατά 50% των τιμών χρέωσης

    - Να δοθεί η δυνατότητα ρυθμίσεων παλιών οφειλών, κάτι που γίνεται αλλά μόνο μετά από εξώδικη καταγγελία!

    - Οι παλιές οφειλές να μην επιβαρυνθούν με τόκους.

    - Να δοθεί απαλλαγή για οικισμούς με πληθυσμό μικρότερο των 2000 κατοίκων.

    - Να υπάρξει διαφορετικός τιμοκατάλογος για κέντρα διασκέδασης, αίθουσες δεξιώσεων, εστιατόρια και καφενεία.

    - Να εξαιρεθούν από κάθε καταβολή τα εμπορικά καταστήματα.

    - Να μην επιβάλλεται πρόσθετη επιβάρυνση σε καφέ-μπαρ με live όταν αυτό γίνεται με δυο μουσικούς."


    Μπράβο Νικολάκη χαρά στο κουράγιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκο Ζούμε Στον Νέο Δήμο Να Σε Δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά για τον κ.Ματσκο κανείς τίποτα; είστε για γέλια, αυτός ήταν η αιτία και ο λόγος που έγιναν όλα περί Α.Ε.Π.Ι. το επιμελητήριο που ήταν κ.ΤΟΝΙΚΙΔΗ; Σανιδά που σας χρειάζεται. Πέστα ρε Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είπα να πω κανένα παραπανίσιο αλλά όχι ..δεν σας παρακολουθώ..
    Ούτε καν ως "Ανώνυμος".. αφού η ΙΡ μας καταγράφεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Βασίλη και καλά θα κάνεις, αλλά να ξέρεις πολύ καλά έκανες με την Α.Ε.Π.Ι και πρέπει να το μάθει όλως ο κόσμος.

      Διαγραφή
  12. Γιατί κουράζεστε;
    Το σύστημα για να χτυπηθεί πρέπει να βρεις και να εκμεταλλευτείς τα λάθη του.
    Αποφασίστε και στείλτε, ξεχωριστά ο καθένας, εξώδικο στην ΑΕΠΙ και ζητήστε να σας πληροφορήσει ποιοι είναι οι συνθέτες με τους οποίους έχει υπογράψει σύμβαση για να εισπράττει δικαιώματα.
    Όλοι αυτοί για τους οποίους απαιτεί δικαιώματα είναι πελάτες της ΑΕΠΙ. Δηλώστε κατηγορηματικά ότι μόλις ενημερωθείτε ποιοι είναι οι συνθέτες, τραγουδιστές κ.λ.π οι οποίοι διεκδικούν μέσω της ΑΕΠΙ, χαράτσι τότε θα αναρτηθεί στα μαγαζιά μία ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρονται τα ονόματα των νταβατζήδων και δεν θα παίζονται τα τραγούδια τους.
    Είστε και είμαστε οι πολλοί, για σκεφτείτε πόσα χρήματα θα πρέπει να δώσουν για να σας κοινοποιήσουν την λίστα των πελατών τους. Επιπλέον για σκεφτείτε τι θα σημαίνει για όλους αυτούς τους τραγουδοποιούς και τους συνθέτες της συμφοράς αν τα τραγούδια τους είναι αποκλεισμένα από τα μαγαζιά. Επιπλέον για σκεφτείτε τι θα σημαίνει για τον κάθε τραγουδοποιό να βλέπει τον εαυτό του αποκλεισμένο.
    Είμαστε οι πολλοί και μας έχουν ανάγκη, γιατί χωρίς εμάς αυτοί δεν θα υπάρχουν.
    Αφήστε λοιπόν τις συζητήσεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

      Διαγραφή
    2. εκτός θέματος,,,εντός εξάρτησης...Πόσο ανεξάρτητοι είστε όταν προτείνετε για πρόεδρο έναν εξαρτημένο και καλά βολεμένο συγγενή του θείου του;;;υπάρχουν ή όχι πανάξιοι Έλληνες εκτός τζακιών;;;

      Διαγραφή
  13. περασες και τον ζαικο στα σχολια αλλο μεγαλο ματι ο περιπτερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πριν καταλήξουμε σε κάποιες βιαστικές απαντήσεις ως Κίνημα Ανεξαρτήτων Ελλήνων όπως έκαναν πάντα οι περισσότεροι προτιμήσαμε να σας αναφέρουμε τα αιτήματα που έχουν οι καταστηματάρχες και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Διασκέδασης & Εστίασης Ν. Κιλκίς κ. Νίκος Τερζενίδης προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατών περισσότεροι καταστηματάρχες αλλά και πολίτες του νομού μας που τους ενδιαφέρει το θέμα της Α.Ε.Π.Ι . Όπως καταλαβαίνετε το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο και χρίζει αρκετής προσοχής . Από την μεριά μας όμως πιστεύουμε ότι θα έχουμε αξιόλογα αποτελέσματα . Δυστυχώς χρειάζεται λίγο υπομονή κάτι το οποίο δυστυχώς το ξανά τονίζω τον τελευταίο καιρό δεν μας απέμεινε και πολύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κ. Νίκο μιας και τα πήρες όλα επάνω σου . Μείωση κατά 50 % της Φυλακής που θα φάμε μπορείς να κάνεις κάτι .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ Ανώνυμος 9 Μαρτίου 2013 - 5:54 μ.μ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΑΣΧΕΤΟΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΒΛΑΚΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΕΠΙ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟ 15.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΕΠΙ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ( ΟΟΟΟΟΟ ΘΑΥΜΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕ???)ΑΝ ΑΠΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ, ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ, ΜΠΑΧ ,ΜΟΤΣΑΡΤ κτλ κτλ...ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ..ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΙΛΑΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.