Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η Τόλμη Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do στη Μικρα

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do παίδων-κορασίδων της Ένωσης B. Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. ) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη στις 2-3 Μαρτίου 2013. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν 1999 χωριστά, 2000-2001 και 2002 χωριστά.
Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική σε αρκετές κατηγορίες.

Στόχος της Ένωσης είναι η αγωνιστική εμπειρία όλων των κατηγοριών και επιπέδου, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις πανελλήνιες διοργανώσεις.

Στην προσπάθεια αυτή αποφάσισε η Ένωση με τον πρόεδρο κ. Μανώλη Χρήστο οι πρώτοι από κάθε κατηγορία ηλικίας και κιλών, από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, να συγκροτήσουν μια ομάδα Ε.ΤΑ.Β.Ε. και να συμμετάσχουν στο ανοικτό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βουλγαρία τον Απρίλιο 2013.

Ταυτόχρονα με το αγωνιστικό διεξήχθη και τεχνικό πρωτάθλημα ( πούμσε ). Το ενδιαφέρον πλέον αυξάνεται και συμμετέχουν αξιόλογοι αθλητές-ριες και από το αγωνιστικό. Το επίπεδο ήταν αρκετά καλό με υψηλές βαθμολογίες.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 12 αθλητές-ριες στο αγωνιστικό και 8 στα πούμσε. 


Στο αγωνιστικό :

-Αθανασιάδης Μελέτιος, γεν 2002 έως 41 κιλά ,χρυσό μετάλλιο

-Σκαρλάτου Γεωργία, γεν 2000 +59 κιλά, αργυρό μετάλλιο

-Παράσχος Δημήτριος, γεν 2000 -41 κιλά, αργυρό μετάλλιο

Στην οκτάδα:

-Μουλιώτα Αθανασία

-Κουτσού Δήμητρα

-Βαλσαμίδης Παύλος

-Κωνσταντινίδης Κων/νος

-Κωνσταντινίδης Κυριάκος

Συμμετείχαν επίσης:

Μουτσάκης Χρήστος, Κουτσός Αριστείδης, Καλφοπούλου Μαρία,

Σκαρλάτου Κων/να Μάλαμα 


Στο τεχνικό ( πούμσε ) αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση Ε.ΤΑ.Β.Ε. οι : Στεφανίδου Ευθυμία, Φουλεδάκη Μαρία, Καϊκη Βάσια, Καλφοπούλου Μαρία, Καπατσολίδου Μαριάννα, Κων/νίδης Κων/νος, Κων/νίδης Κυριάκος, Καπατσολίδης Βασίλειος.

Ο ανταγωνισμός ήταν δύσκολος με αρκετά έμπειρους αθλητές-ριες. Την υψηλότερη βαθμολογία από την ομάδα συγκέντρωσαν οι Στεφανίδου Ευθυμία και Καπατσολίδης Βασίλειος.

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες του συλλόγου ανεξαρτήτου αποτελέσματος ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος, και εύχονται καλή συνέχεια, στις επόμενες διοργανώσεις πού έρχονται πάντα με υγεία και αθλητικό πνεύμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.