Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς: "Η υγεία στο έλεος του Μνημονίου"

"Η Ε.Γ. του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς, αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 (από τις 11:30 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου).  Στις 29 Μαρτίου, αγωνιζόμαστε για τα ζητήματα υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Η Ε.Γ. της ΑΔΕΔΥ Νομού Κιλκίς, καλεί τους εργαζόμενους στο δημόσιο, να συμμετέχουν μαζικά στη στάση εργασίας και να δώσουν δυναμικό παρών, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Κιλκίς, στις 12 το μεσημέρι.  Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε, ένα δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικό σύστημα υγείας, χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς.
ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.