Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Θετική εξέλιξη για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εξέλιξη στο πλαίσιο του έργου “Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα”.
Σύμφωνα με έγγραφο του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝ.Ε) της ΓΣΕΕ προς τον Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Γκουντενούδη γίνεται γνωστό ότι η σχετική πρόταση που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με δικαιούχο φορέα το ΙΝ.Ε/ΓΣΕΕ και συμπράττοντα φορέα την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς έλαβε θετική αξιολόγηση. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η 5μηνη απασχόληση 48 ωφελουμένων. Απομένει η επικαιροποίηση του μνημονίου συνεργασίας, ώστε το έργο να λάβει Απόφαση Ένταξης.
Ο κ. Γκουντενούδης εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την εξέλιξη χαρακτηρίζοντάς την ως ένα ακόμη επίτευγμα της συντονισμένης και συστηματικής συνεργασίας των φορέων του νομού.
“Στον προγραμματισμό και την επιδίωξη όσο το δυνατόν περισσοτέρων θέσεων κοινωφελούς εργασίας συνεργαστήκαμε αποτελεσματικά με τους δυο δήμους του νομού, το Εργατικό Κέντρο, το Γηροκομείο, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και άλλους φορείς. Ο τελικός σχεδιασμός περιλαμβάνει 100 θέσεις για την Περιφερειακή Ενότητα και από 200 για κάθε δήμο.
Η πρόσφατη εξέλιξη με την θετική αξιολόγηση της πρότασης, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των κοινών προσπαθειών μας. Η ευνοϊκή αυτή εξέλιξη θα ανακουφίσει έστω προσωρινά έναν ικανοποιητικό αριθμό συμπατριωτών μας που σήμερα δοκιμάζονται σκληρά.
Ο έπαινος ανήκει στην κοινή προσπάθεια, χωρίς αποκλεισμούς και προαπαιτούμενα. Η προσπάθεια αυτή, για άλλη μια φορά, έφερε ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μια εντελώς αρνητική συγκυρία. Να ευχηθούμε παρόμοιες φωτεινές εξελίξεις και στο άμεσο μέλλον”.

2 σχόλια:

  1. ποτε θα γνωριζουμε περισσοτερα ειμαι ανεργη μετα απο 9 σχεδον χρονια δουλειας στον δημο κιλκις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από λόγια χορτάσαμε... Πράξεις θέλουμε επιτέλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.