Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ας βάλουμε προτεραιότητες για τους παράνομους μετανάστες…

Γράφει ο Βασίλης Μάτσκος 
1η προτεραιότητα: να τημωρηθούν για παράβαση καθήκοντος οι υπουργοί που είναι υπεύθυνοι για την ενδεχόμενη τιμωρία μας περί Σένκεν
2η 
προτεραιότητα : να μας γίνει σαφές & να το δούμε στην πράξη να αποχωρούν οι παράνομοι με αυξανόμενους ρυθμούς…
3η 
προτεραιότητα :  να μεταφερθούν κάποιοι στα υπάρχοντα Ευρωπαϊκά Κέντρα (αφού είναι ελεγχόμενα ας μη θεωρηθεί ως απλή μετακίνησή τους)

4η 
προτεραιότητα : να γίνει το πρώτο πρότυπο κέντρο στην Αττική για να πειστούμε ότι δε θέλουν να “παρκάρουν” τους ανθρώπους κάπου “μακριά”..
5η 
προτεραιότητα :  να γίνουν τα κέντρα στην περιφέρεια μαζί & με άλλα έργα υποδομών που τα ζητούν χρόνια…
…εμείς όχι μόνο αρχίσαμε ανάποδα αλλά οι περισσότεροι θα γέλασαν με την 1η μου προτεραιότητα..
η δημιουργία “κέντρων φιλοξενίας” στην περιφέρεια.. χαϊδεύει τ’ αφτιά των Αθηναίων..θα υπάρχουν αντιδράσεις αν δε γίνει το πρώτο “υποδειγματικό” στην Αττική…
…στα στρατόπεδα του Χαϊδαρίου έχει τεράστιες εκτάσεις.. με το ζόρι τις φυλάνε οι στρατιώτες..το Ελληνικό είναι παρατημένο.. τεράστιοι χώροι από Ολυμπιακές εγκαταστάσεις
… η μεταφορά στην Περιφέρεια θα σημάνει τη διαιώνιση του προβλήματος.. είναι τα “σκουπίδια κάτω από το χαλί”… πρέπει να ζητούμε ΛΥΣΗ όχι παραπομπή στο μέλλον….

1 σχόλιο:

  1. "4η προτεραιότητα : να γίνει το πρώτο πρότυπο κέντρο στην Αττική για να πειστούμε ότι δε θέλουν να “παρκάρουν” τους ανθρώπους κάπου “μακριά”.."
    Αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα. Και να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ανθρώπους και όχι για σκουπίδια.
    Αγαπητέ Βασίλη, προσπαθούν να λύσουν ένα πρόβλημα δεκαετιών μέσα σε 2-3 βδομάδες. Όσο για το πλέον αστείο που άκουσα είναι αυτό περί θέσεων εργασίας και χρήματα που θα "πέσουν" στις τοπικές αγορές μέσω cetering κλπ. Σε λίγο θα μας πουν ότι οι λαθρομετανάστες θα φλέρουν και συνάλλαγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.