Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Υπογράφηκαν συμβάσεις ύψους 1.101.888 €. Επτά νέες ιδιωτικές επενδύσεις στο LEADER

Η κρίση, λένε, δημιουργεί ευκαιρίες αλλά και η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! Με τη φιλοσοφία αυτή, επτά Κιλκισιώτικες επιχειρήσεις τολμούν και επενδύουν προσβλέποντας σε ένα καλύτερο μέλλον αξιοποιώντας τη συγχρηματοδότηση του προγράμματος LEADER. Λίγες μέρες μετά την υπογραφή της πρώτης σύμβασης, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012, άλλες επτά συμβάσεις υλοποίησης ιδιωτικών επενδύσεων υπογράφηκαν μεταξύ των επιχειρήσεων και της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε.
Οι επενδύσεις αυτές, συνολικού προϋπολογισμού 1.101.888 €, είναι: 1. Μονάδα μεταποίησης σαλιγκαριών (Β. Μάτσκος - Α. Τασούλης Ο.Ε.), 2. Δημιουργία μονάδας προκατασκευασμένων κτηρίων – δομικών στοιχείων (J&M Preconet Προκατασκευές Αμανατίδη Ο.Ε.), 3. Εκσυγχρονισμός και επέκταση βιοτεχνικής μονάδος μεταλλικών κουφωμάτων (Παπαδόπουλος Γεώργιος & Υιός Ο.Ε.), 4. Ανάπτυξη χονδρικού εμπορίου με σύγχρονες μεθόδους προώθησης (Διαμαντίδης Ιωάννης), 5. Εκσυγχρονισμός μονάδας παραγωγής άρτου και αρτοποιημάτων (Δημητρίου Ελευθερία), 6. Δημιουργία επιχείρησης παροχής γευμάτων από πιτσαρία – ιντερνέτ καφέ (Ιορδανίδου Βασιλική) και 7. Ποιοτική διεύρυνση και ανάπτυξη της εναλλακτικής δραστηριότητας με προσθήκη δυο νέων μορφών (Πατσιούρας Σωτήρης & ΣΙΑ Ε.Ε.).
Πολύ σύντομα αναμένεται η υπογραφή άλλων εννέα συμβάσεων για την υλοποίηση τριών επιλαχουσών επενδύσεων ιδιωτικών επιχειρήσεων καθώς και έξι εγκεκριμένων προτάσεων από πολιτιστικούς συλλόγους, το δήμο Κιλκίς και το Επιμελητήριο Κιλκίς.
Υπενθυμίζεται ότι, εντός του επόμενου διμήνου αναμένεται να πραγματοποιηθεί από την ΑΝ.ΚΙ. νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του προγράμματος LEADER για υποβολή επενδυτικών προτάσεων στους τομείς της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, της βιοτεχνίας, του εμπορίου, του τουρισμού αλλά και των υπηρεσιών, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Πληροφορίες: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
Συντονιστής προγράμματος LEADER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.