Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η Επιμορφωτική εκπαιδεύει στελέχη του ΡΙΚ

Η Επιμορφωτική Κιλκίς, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με φορείς της Κύπρου, υλοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο αποκλειστικά για τα στελέχη του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ).  Τα στελέχη του μεγάλου κυπριακού καναλιού παρακολούθησαν το σεμινάριο με τίτλο «Οργάνωση Γραφείου & Εργασίας». Μέσω του σεμιναρίου εκπαιδεύτηκαν στελέχη του Τμήματος Τηλεόρασης, Τμήματος Ραδιοφωνικών & Μουσικών Προγραμμάτων, Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών και Τμήματος Προσωπικού & Διοίκησης του ΡΙΚ.
Η θεματολογία που αναπτύχθηκε σχετιζόταν με τη διαχείριση χρόνου, τις διαδικασίες λειτουργίας του γραφείου, τη διαχείριση εγγράφων, τη βελτίωση της επικοινωνίας με τους πελάτες/συναδέλφους και προϊσταμένους, τα σύγχρονα εργαλεία οργάνωσης γραφείου και την ορθή τηλεφωνική επικοινωνία. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν αφενός η βελτίωση των γνώσεων και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων στο θέμα της «Οργάνωσης Γραφείου και Εργασίας» και αφετέρου η ευκαιρία αναζήτησης νέων μεθόδων λειτουργίας, βελτίωσης της επικοινωνίας μεταξύ των τμημάτων και διαπίστωσης των αναγκών ή και προβλημάτων που τυχόν υπάρχουν. Ο ενθουσιασμός, η ενεργή συμμετοχή και οι διαπιστώσεις των συμμετεχόντων σχετικά με τα καθήκοντα που διεκπεραιώνουν καθημερινά, τις ανάγκες και τον τρόπο λειτουργίας και επικοινωνίας, απέδειξαν την επίτευξη του σκοπού του αποκλειστικού σεμιναρίου. Μετά το πέρας του θεωρητικού μέρους οι συμμετέχοντες συμπλήρωσαν το δελτίο αξιολόγησης του προγράμματος από το οποίο θα διεξαχθεί και η τελική έκθεση αξιολόγησης με σκοπό να παραδοθούν τα αποτελέσματα στη Διεύθυνση του Τμήματος Προσωπικού.
Εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο κος Ευάγγελος Γιομπλιάκης (Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πτυχιούχος Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος Master of Business Administration of Wagner N.Y./ University U.S.A. και Certificate of Baruch College-U.S.A.). Το σεμινάριο χαιρέτισε εκ μέρους του Διευθυντή της Επιμορφωτικής Κιλκίς κ. Πάνου Αμοιρίδη, ο συνεργάτης για την Κύπρο κ. Χρήστος Μαμαντζής, ευχαριστώντας το ΡΙΚ και τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου για τη συνεργασία και ευχόμενος τη συνέχιση της προσπάθειας εκπαιδευτικής ανάπτυξης. Στο κλείσιμο του σεμιναρίου δόθηκε το νέο «εκπαιδευτικό ραντεβού» με τους συμμετέχοντες, στα μελλοντικά σεμινάρια που θα υλοποιήσει η Επιμορφωτική την άνοιξη του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.