Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Το LEADER και στα δημόσια έργα

Υπεγράφη την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 η σύμβαση μεταξύ της Αναπτυξιακής Κιλκίς και του Δήμου Κιλκίς για την υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ Τ.Δ. ΞΥΛΟΚΕΡΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ». Η ανάπλαση θα αφορά τμήμα της κεντρικής οδού στην είσοδο της ΤΚ Πικρολίμνης του Δ. Κιλκίς (πρώην Δ. Πικρολίμνης), με διαμόρφωση των πεζοδρομίων, διαμόρφωση θέσεων στάσης – καθιστικών, κατασκευή ραμπών ΑΜΕΑ, καθώς και τοποθέτηση στύλων φωτισμού. 
Από πλευράς ΑΝ.ΚΙ. υπέγραψε ο πρόεδρος κ. Χρήστος Γκουντενούδης και του Δήμου Κιλκίς ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Περικλής Κολότσιος. Παρόντες κατά την υπογραφή ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Πικρολίμνης, κ. Δημήτρης Σισμανίδης, ο οποίος είχε υποβάλει τον φάκελο υποψηφιότητας για έγκριση στο τοπικό πρόγραμμα LEADER και υλοποιεί ο Καλλικρατικός Δήμος Κιλκίς, καθώς και ο Γεν. Διευθυντής της ΑΝΚΙ κ. Παύλος Πασσαλίδης.
Η ΑΝΚΙ είναι πάντοτε σε εγρήγορση, εντείνει τις προσπάθειες της στην οργάνωση και δημοσιοποίηση του LEADER, εν όψει και της δεύτερης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα δημόσια έργα και τις ιδιωτικές επενδύσεις. Η πρόσκληση – πρόσβαση εξ άλλου είναι διαρκής στους πολίτες και φορείς, επαγγελματίες και παραγωγούς της περιοχής LEADER.

1 σχόλιο:

  1. Το χρήμα από την Ευρώπη ρέει για μεγάλα έργα στα κατσικοχώρια του Κιλκίς αλλά και στο Κιλκιστάν.Η αναπτυξιακή Κιλκίς έχει φέρει μεγάλη ανάπτυξη στο Κιλκίς τόσο πολύ που όλοι δεν ξέρουμε που να πρωτοδουλέψουμε.Αρε κατακαημένο Κιλκίς τι σου μελε να πάθεις με όλη αυτή τη μούργα που σε περιβάλει.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.