Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αλέξανδρος Κιλκίς: Πολλά γκολ στο Τουρνουά Τζούνιορ

Πολλά κέφια είχαν οι μικροί αθλητές και αυτή την Κυριακή, αποδίδοντας πολύ όμορφο θέαμα και υπέροχα γκολ, στο τουρνουά τζούνιορ (γεννημένων 2002-2003) που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς.
Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής, έχουν ως εξής:
Αλέξανδρος Κιλκίς 2 – Εθνικός Αξιούπολης 9-0
Δόξα Χέρσου – ΑΕ Πολυκάστρου 7-2
Αλέξανδρος Κιλκίς 1 – Δόξα Καμπάνη 13-5
Την ίδια μέρα, φιλικό αγώνα έδωσε και το τμήμα νηπίων του Αλέξανδρου Κιλκίς κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα της Αθλητικής Ένωσης Πολυκάστρου. Τέλος, στην κατηγορία προτζούνιορ (γεννημένοι 2004-2005) αγωνίστηκαν ο Εθνικός Αξιούπολης με την ΑΕ Πολυκάστρου, αλλά και ο Αλέξανδρος Κιλκίς με την ίδια ομάδα.

Στην Ξάνθη στις 4 Νοεμβρίου Παράλληλα, εντατικά προετοιμάζονται οι μικροί αθλητές του Αλέξανδρου Κιλκίς, για την ημερήσια εκδρομή στην Ξάνθη, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Με παρόντες τους πιτσιρικάδες από 4 τμήματα, η Ακαδημία θα δώσει φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα τμήματα της SKODA Ξάνθης.
Μετά τους αγώνες, αθλητές, προπονητές και γονείς θα γευματίσουν στο Σαλέ του Αθλητικού Κέντρο, ενώ θα παρακολουθήσουν και τον αγώνα της Super League, SKODA Ξάνθη – Λεβαδειακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.