Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: "Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, ας μας λένε όπως θέλουν"

"Σε μείζον θέμα έχουν αναδείξει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και οι άθλιοι προπαγανδιστές τον δήθεν "ναζιστικό" χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου κατά την ομιλία του στην Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Τα γνωστά φερέφωνα για ακόμη μία φορά έκοψαν κι έραψαν κατά το δοκούν τις δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις και προκαλώντας τις αντιδράσεις σύσσωμου του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.
Παραθέτουμε το πλήρες επίμαχο απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής: "Το είπαμε με όλους τους τόνους και το επαναλαμβάνουμε, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, ας μας λένε όπως θέλουν, δεν μας ενδιαφέρει! Αυτού που είναι σίγουρο, είναι πως δεν διαθέτουμε δηλώσεις μετανοίας, δεν μετανοούμε γιατί πάντα για αυτές τις Σημαίες αγωνιζόμασταν, για Ελλάδα, Πατρίδα, Τιμή, Πίστη για τίποτε άλλο!
Κανένας Χρυσαυγίτης, καμμία Χρυσαυγίτισσα δεν περιέχεται στις λίστες της ντροπής, στις λίστες των απατεώνων, δεν περιέχεται στα σκάνδαλά τους, δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που γίνονται εις βάρος του Έθνους! Ναι, το είπα και το σχολίασαν, στην ομιλία την οποία έκανα στους συναγωνιστές μου της Χρυσής Αυγής, στην Κ.Ο., στην αίθουσα της Γερουσίας, ότι μας είπανε ναζί μία, δύο, δέκα... Δεν μας είπαν όμως κλέφτες. Αυτά τα χέρια, μπορεί καμμιά φορά να χαιρετάνε έτσι, αλλά είναι καθαρά χέρια, δεν είναι βρώμικα, δεν έχουν κλέψει..."

6 σχόλια:

  1. βλέπεις τι ωραία που το φέρνει??
    γλυκά,γλυκά μαλακά,μαλακά
    Πριν από λίγους μήνες σκίζαν τα ρούχα τους,
    ότι καμμιά σχέση δεν έχουν με φασισμό και ναζισμό.

    Τώρα ε!! καμμιά φορά μπορεί να χαιρετάμε και λίγο έτσι αλλά πάντως κλέφτες δεν είμαστε!!!!
    Το νου σας κόσμε έρχονται δύσκολοι καιροί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.!!!
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. της κοντής της ψ..@@ ς οι τρίχες της φτάιγαν...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα "καθαρά" χεράκια των απογόνων των γερμανοτσολιάδων, που τα έβαψαν με το αίμα χιλιάδων αγωνιστών που χτίζανε την ελεύθερη Ελλάδα, ο λαός μας θα τα κόψει απο την ρίζα όπως έκανε και στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα είναι αργά με τα ποσοστά που έχουμε όταν θα μας δωθεί η ευκαιρία θα σας κοπεί η γλώσσα. Θα ήμαστε λίγο καλύτεροι απο οτι μπορεί κάποιος απο εσάς να φανταστεί, δεν θα μπορεί κανενας ψευτοεπαναστάτης αυτήν την φορά να αυτοεξοριστεί στα παρίσια και τα λονδίνα να έρθει μετά να το παίξει αντιστασιακός. ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ!!!
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.