Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Καθηγήτρια μπουμπούκι! Αντί για μαθηματικά έκανε... σεξ με τους μαθητές της

24χρονη καθηγήτρια σοκάρει την τοπική κοινωνία της Αϊόβα, παραδεχόμενη πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με τουλάχιστον τέσσερις μαθητές της, ηλικίας από 16 έως 18 ετών. 
Η Άσλεϊ Άντερσον παραδόθηκε στην αστυνομία και αφού πλήρωσε εγγύηση 5.000 δολαρίων, αφέθηκε ελεύθερη. Σύμφωνα με τη New York Daily News έχει παραδεχτεί την ενοχή της. Στην Αϊόβα απαγορεύεται η σεξουαλική σχέση καθηγητή-μαθητή, οποιαδήποτε ηλικίας κι αν είναι ο δεύτερος.
Η 24χρονη κατηγορείται πως έκανε σεξ με τουλάχιστον έναν μαθητή, στοματικό έρωτα με άλλους δυο, ενώ φέρεται να ομολόγησε πως έστειλε γυμνές της φωτογραφίες και φιλήθηκε με έναν άλλο!
Όλα έγιναν τη σχολική χρονιά 2011-2012, όταν η Άντερσον εργαζόταν στο Aplington-Parkersburg High School.
Όλα ξεκίνησαν στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν η αστυνομία του Πάρκερσμπουργκ πληροφορήθηκε τη σχέση ανάμεσα στην καθηγήτρια μαθηματικών και έναν μαθητή της. Σύμφωνα με την καταγγελία, η Άντερσον είχε σεξουαλική σχέση με έναν 18χρονο μαθητή της.
«Η σχέση ξεκινούσε με φιλιά και στη συνέχεια η Άντερσον προσωρούσε σε στοματικό έρωτα, σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις» αναφερόταν στην καταγγελία.

1 σχόλιο: