Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Επίσκεψη μαθητών δημοτικών σχολείων Πολυκάστρου στο Δημαρχείο Παιονίας

Επίσκεψη από τους μαθητές του 2ου και 3ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου δέχτηκε την Δευτέρα 22-10-12 ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας. 

Με ιδιαίτερη χαρά ο κ. Λαπόρδας ξενάγησε τα παιδιά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου τους έβαλε στις θέσεις των δημοτικών συμβούλων και μαζί κάνανε μία συνεδρίαση όπου τον λόγο είχαν τα παιδιά.
Στη συνέχεια διάβασε τα γράμματα που είχαν γράψει οι μικροί μαθητές για τον Δήμαρχο και απάντησε στα ερωτήματά τους.
Τους μαθητές συνόδευαν οι δάσκαλοι Ίγγιλις Ιωάννης, Τιβιάκα Χρύσα και Τακανούδη Ελένη .




1 σχόλιο:

  1. Αμ' επος, αμ' εργον. Βλεπω να εγκαθίστανται μόνιμα τα παιδάκια στο Δημαρχείο λόγω έλλειψης πετρελαίου. Σας είπε ο καλός σας Δήμαρχος ότι 1000 είναι τα διαθέσιμα πετρελαίου σε κάθε σχολείο? Αντι να καλείτε τους γονείς και τα παιδιά σε διέκδικηση, κ. Δήμαρχε, υπνωτίζετε με επικοινωνιακά τρικ τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς. Οσο και να προσπαθείτε να κατευνάσετε τις μελλοντικές αντιδράσεις, αυτές θα είναι τόσο μεγάλες που πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε. Προσπαθείτε όμως φιλότιμα... Ας σας κρίνει η ιστορία και ο σοφός λαός, που τόσο υποτιμάτε την νοημοσύνη του. Οργή λαού, φόβος Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.