Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Συνάντηση αστυνομικών με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Γκουντενούδη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρ. Γκουντενούδη, επισκέφθηκαν στο γραφείο του μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Κιλκίς και εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Φωτόπουλο και του επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας με αφορμή την μαζική μετακίνηση αστυνομικών στον νομό Έβρου.
Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τις δυσμενείς συνέπειες που θα επιφέρει στην αστυνόμευση του νομού Κιλκίς η απόφαση του αρχηγείου της Αστυνομίας περί της δίμηνης μετακίνησης 170 αστυνομικών στον νομό Έβρου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι επικροτεί τα όσα αναφέρονται στο ψήφισμα διαμαρτυρίας και συμπαρίσταται στον αγώνα τους για διασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών εργασίας, διαμονής και ασφάλειας του αστυνομικού προσωπικού.
Ταυτόχρονα εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τα προβλήματα αστυνόμευσης που θα προκύψουν στον νομό μας από την μαζική αυτή μετακίνηση αστυνομικών και έθεσε υπ’ όψιν της αντιπροσωπείας των αστυνομικών την επιστολή που απέστειλε ήδη στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια, με την οποία ζητά την επανεξέταση και τροποποίηση της απόφασης κατά το σκέλος που αφορά στο νομό μας αναφορικά με τον αριθμό της ενισχυτικής δύναμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου