Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήρια Καράογλου για τον Ηλία Ηλιάδη

Μετά την επιτυχία του Ηλία Ηλιάδη να κατακτήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -90 κιλών στο τζούντο, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια όλων των Βορειοελλαδιτών στον Ηλία Ηλιάδη ο οποίος, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των -90 κιλών στο τζούντο, έκανε υπερήφανους τους απανταχού Έλληνες. Η επιτυχία του αθλητή του “Φίλιππου Αμύνταιου”, αποδεικνύει ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε μάθει μέσα από τις δυσκολίες να βγαίνουμε νικητές. Ηλία σε ευχαριστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.