Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Την Τρίτη 31 Ιουλίου 2012 επισκέφτηκε τα γραφεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με επικεφαλής την βουλευτή Ειρήνη Αγαθοπούλου, να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα στο νομό Κιλκίς. Τα ζητήματα που κυριάρχησαν μεταξύ αυτών που τέθηκαν από τους εκπροσώπους των εργαζομένων είναι :
Η χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών
Τα Προβλήματα λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ
Τα προβλήματα λειτουργίας και οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Γουμένισσας
Το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Ο μη ορθολογικός τρόπος στους διορισμούς στις μετατάξεις και στις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών και τα προβλήματα στην κάλυψη των κενών θέσεων στα σχολεία.
Η βουλευτής τόνισε πως θα είναι σύμμαχος σε κάθε δίκαιο αίτημα των εργαζομένων και ζήτησε να είναι συχνότερη η επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των συνδικαλιστικών φορέων και αυτής , κάτι που και εμάς τους εργαζόμενους μας βρήκε σύμφωνους με αυτή την πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.