Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ» σε Έβρο και Κύπρο από την NOTESIS

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος (άνοιξη 2012) σεμιναρίων και διαλέξεων με θέμα την ανάπτυξη της τουριστικής συνείδησης, που διοργάνωσε η επιχείρηση παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημοσίων σχέσεων «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες» στον Έβρο και στην Κύπρο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στο Σουφλί, περιλαμβάνοντας θεωρητική κατάρτιση 40ωρών των εργαζομένων 18 επιχειρήσεων τουριστικού ενδιαφέροντος (διαμονής, εστίασης, αναψυχής) και 4ωρη ενδοεπιχειρησιακή πρακτική άσκηση, διοργανώθηκε δε με την υποστήριξη της Ε.Β.Ε. Σουφλίου & Περιφέρειας. Οι εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν -από τον σύμβουλο επικοινωνίας κ.Νίκο Παρδάλη- σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, προβολής, οργάνωσης, εμφάνισης & συμπεριφοράς -με στόχο την ενεργοποίηση της τουριστικής συνείδησης. Στα πλαίσια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε αγροτουριστικές επιχειρήσεις και οικοτουριστικά κέντρα της περιοχής και διοργανώθηκαν οι εκδηλώσεις «γιορτή τσίπουρου» και «γιορτή μεταξιού», σε συνεργασία με τους τοπικούς συνεταιρισμούς.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε στην Κύπρο, με τη διοργάνωση τριών αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης για τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις αγροτουρισμού της ευρύτερης περιοχής Λευκωσίας και με τη διοργάνωση ισάριθμων διαλέξεων -για το ευρύ κοινό- στα Κοινοτικά Συμβούλια Πολιτικού, Κανναβιών και Μενοίκου.
Παράλληλα και μετά τις σχετικές παρουσιάσεις-παρεμβάσεις του κ.Νίκου Παρδάλη, στο Κ.Σ.Πολιτικού πραγματοποιήθηκε η έναρξη λειτουργίας του ιστορικού μονοπατιού της φύσης «Ταμασός-Μαχαιράς», στο Κ.Σ.Μενοίκου ενεργοποιήθηκε η θρησκευτική διαδρομή «Άγιος Κυπριανός-Παναγιά των παίδων» -η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατοντάδων ορθοδόξων προσκυνητών από την Ρωσία.
Στο δε Κ.Σ. Κανναβιών ξεκίνησε η προετοιμασία για το πρότυπη πολιτιστική δράση «το χωριό του Αη-Βασίλη», η οποία θα υλοποιηθεί την χρονική περίοδο των εορτών του 2012, με την επικοινωνιακή υποστήριξη της NOTESIS.
O δεύτερος κύκλος για την ανάπτυξη της τουριστικής συνείδησης θα συνεχιστεί το φθινόπωρο
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.