Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η πρώτη Ποδηλατάδα Αξιού

Tου Απόστολου Στεργιάδη
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ποδηλατάδα Αξιού στην Γέφυρα την Κυριακή 10 Ιουνίου από την "Πολιτιστική Γέφυρα". Εντάχθηκε στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και η συμμετοχή ξεπέρασε και τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Πάνω από 150 ποδηλάτες σε μια μεγάλη γκάμα ηλικιών έλαβαν μέρος στην Ποδηλατάδα, χαρακτηριστικό είναι το παράδηγμα ενός 60χρονου που μετήχε με τον γιό του και τον εγγονό!
5 ετών ο μικρότερος συμμετέχοντας και 65 ο μεγαλύτερος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Χαλκηδόνος και την Δημοτική Κοινότητα Γέφυρας, που αγκάλιασε την διοργάνωση, την Οργανωτική επιτροπή εορτασμού των 100 χρόνων και ιδιαίτερα τον κο. Ιωαννίδη Γιάννη για την βοήθειά του, την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Χαλκηδόνας, που με την εθελοντική προσφορά τους μας έκαναν να νιώσουμε πιο ασφαλείς, τους Χορηγούς της εκδήλωσης που στις δύσκολες οικονομικά εποχές βοήθησαν οικονομικά την εκδήλωση, τα ποδήλατα "Χαντές" από την Χαλάστρα, που μας παρείχε εθελοντικά τεχνική υποστήριξη για τα ποδήλατα, όλες τις ιστοσελίδες και τα Ραδιόφωνα που διαφήμισαν την ποδηλατάδα, τα "Παιδιά εν δράσει" που διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους, την ορχήστρα μας (της Πολιτιστικής Γέφυρας) τις "Μουσικές Γέφυρες"και ιδιαίτερα τον μαέστρο κο. Αναδήμη Κώστα,
Μα πάνω απ' όλα ενα μεγάλο Ευχαριστώ στους Εθελοντές της διοργάνωσης, που δώσαν ψυχή για την επιτυχημένη εκδήλωση !!! Χωρίς αυτούς ίσως και να μη γινόταν τίποτα ... Δε σταματάμε εδώ οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια συνεχίζονται, η Ποδηλατάδα συνεχίζεται, με νέες διαδρομές, με καλλίτερη οργάνωση, με περισσότερες συμμετοχές. Το ποδήλατο πρέπει να ενταχθεί στον τρόπο μεταφοράς μας, να ενταχθεί στον τρόπο ζωής
Πηγή: http://dimosagiou.blogspot.com







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.