Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

«Σαν Παλιό Σινεμά» από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη θεατρική παράσταση «Σαν Παλιό Σινεμά» για τη λήξη του σχολικού έτους. Η παράσταση έλαβε χώρα στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. με αστείρευτο κέφι και ζωντάνια «ταξίδεψαν» με μικρούς και μεγάλους στα χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου. Μέσα από αξέχαστες ελληνικές κλασικές ταινίες, πλαισιωμένες από χορό, τραγούδι και ατάκες οι μαθητές και οι μαθήτριες ανέδειξαν τη συνεργασία, τη συλλογικότητα και το ταλέντο τους.

Την επιμέλεια της παράστασης ανέλαβαν οι καθηγήτριες Στέλλα Γκαράνη και Αρίστη Τροκάνα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Μπαλάσκας, ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Κολότσιος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσαντάκης και Αναστασιάδης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «Αλέξανδρος» κ. Τουντούκης, η εκπρόσωπος του συλλόγου «ΒΗΜΑΤΙΖΩ» κ. Γυμνοπούλου, η προϊσταμένη του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Δήμου Κιλκίς κ. Καραουλάνη, ο Διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου κ. Παπαδόπουλος, οι μαθητές του 3ου, 5ου, 8ου, 9ου και Ειδικού Δημοτικού, ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Δήμου Κιλκίς και Κ.Κ.Σ. Κιλκίς συνοδευόμενοι από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.