Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Σε αγώνες πυγμαχίας ανδρών-γυναικών με χαρακτήρα σπάρινγκ η "Τόλμη" Κιλκίς

Αγώνες Πυγμαχίας ανδρών-γυναικών με χαρακτήρα σπάρινγκ, εγκεκριμένοι από την Ε.Ο.Π., διεξήχθησαν το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 στην αίθουσα πυγμαχίας στο στάδιο της Χαριλάου, όπου στεγάζεται και ο σύλλογος πυγμαχίας Άρης. Υπεύθυνος κλήρωσης και ζύγισης ήταν ο Γεν. Διευθυντής αγώνων για όλη την Ελλάδα ο κ. Νικόλαος Κούρκουλας. Ο αγωνιστικός χρόνος ήταν 3 γύροι των 2 λεπτών με κανονισμούς διαιτησίας της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Το επίπεδο και η συμμετοχή ήταν αρκετά καλή για την χρονική στιγμή αλλά ο στόχος ενός αθλητή-ριας είναι η εμπειρία και η βελτίωση.
Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε κ ο Α.Σ. Η "Τόλμη" Κιλκίς με τον αθλητή Παπαευθυμίου Γεώργιο στην κατηγορία έως 60 κιλών.
Η εμφάνιση του ήταν πολύ καλή με εύστοχα και δυνατά χτυπήματα σε νόμιμη περιοχή με διαφορά υπέρ του στα σημεία. Η τεχνική, φυσική κατάσταση και η καλή ψυχολογία είναι βασικά στοιχεία δηλώνει ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται με πρώτο τον πρόεδρο κ. Κουραλίδη Παύλο καλή συνέχεια στους αγώνες που έρχονται, με υγεία και Εύ αγωνίζεσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.