Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Σε αγώνες πυγμαχίας ανδρών-γυναικών με χαρακτήρα σπάρινγκ η "Τόλμη" Κιλκίς

Αγώνες Πυγμαχίας ανδρών-γυναικών με χαρακτήρα σπάρινγκ, εγκεκριμένοι από την Ε.Ο.Π., διεξήχθησαν το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 στην αίθουσα πυγμαχίας στο στάδιο της Χαριλάου, όπου στεγάζεται και ο σύλλογος πυγμαχίας Άρης. Υπεύθυνος κλήρωσης και ζύγισης ήταν ο Γεν. Διευθυντής αγώνων για όλη την Ελλάδα ο κ. Νικόλαος Κούρκουλας. Ο αγωνιστικός χρόνος ήταν 3 γύροι των 2 λεπτών με κανονισμούς διαιτησίας της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Το επίπεδο και η συμμετοχή ήταν αρκετά καλή για την χρονική στιγμή αλλά ο στόχος ενός αθλητή-ριας είναι η εμπειρία και η βελτίωση.
Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε κ ο Α.Σ. Η "Τόλμη" Κιλκίς με τον αθλητή Παπαευθυμίου Γεώργιο στην κατηγορία έως 60 κιλών.
Η εμφάνιση του ήταν πολύ καλή με εύστοχα και δυνατά χτυπήματα σε νόμιμη περιοχή με διαφορά υπέρ του στα σημεία. Η τεχνική, φυσική κατάσταση και η καλή ψυχολογία είναι βασικά στοιχεία δηλώνει ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται με πρώτο τον πρόεδρο κ. Κουραλίδη Παύλο καλή συνέχεια στους αγώνες που έρχονται, με υγεία και Εύ αγωνίζεσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου