Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Τελετή αποφοίτησης – ορκωμοσίας τριάντα πέντε (35) νέων Υπαστυνόμων Β

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας) ανακοινώνεται ότι, την 13-06-2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποφοίτησης – ορκωμοσίας τριάντα πέντε (35) νέων Υπαστυνόμων Β΄ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), εκπαιδευτικού έτους 2011-2012, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 10-10-2011 έως 13-06-2012.

Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς θα επιδώσει ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Δημήτριος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην τελετή η οποία θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της Σχολής κλήθηκαν να παραστούν τοπικές Πολιτικές, Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές, λοιπές Αρχές και Φορείς της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διδάσκοντες καθηγητές της Σχολής
, καθώς επίσης λοιπές Αρχές και Φορείς του Νομού Ημαθίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας υπάγεται στην Αστυνομική Ακαδημία.
Στο Τμήμα αυτό μετεκπαιδεύονται και επιμορφώνονται οι Ανθυπαστυνόμοι για ένα εκπαιδευτικό έτος και αποφοιτούν με το βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄. Σκοπός της εκπαίδευσης είναι η αναβάθμιση των γνώσεών τους σε επιστημονικά θέματα και η βελτίωση του επιπέδου τους σε υπηρεσιακά θέματα, ώστε να ανταποκρίνονται επαρκώς στα νέα τους καθήκοντα ως Αξιωματικοί.
Το διδακτικό προσωπικό αποτελούν καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Δικαστικού Σώματος και έμπειροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου