Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Επιδείξεις Τμημάτων Δημοτικού Ωδείου Παιονίας

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Παιονίας (Επιδείξεις Τμημάτων, Μπαλέτου, Μοντέρνου χορού και Μαθητών Δημοτικού Ωδείου Παιονίας). Ο κ. Λαπόρδας συνεχάρη τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Κων/νο Δανδίνη για το εξαίρετο έργο του. Επίσης τόνισε πως ο στόχος, των προσπαθειών όλων μας είναι, να κάνουμε το Δημοτικό Ωδείο ένα στολίδι για το Δήμο μας και ένα σκαλοπάτι ώστε να μπορούνε οι νέοι να καλλιεργήσουνε το ταλέντο τους και ιδιαίτερα σε έναν τόπο σαν το δικό μας, που φημίζεται γι’ αυτό. Επιπλέον κάλεσε όλους να βρίσκονται κοντά σε αυτήν την προσπάθεια, παίρνοντας δύναμη από τους μαθητές και τους καθηγητές που με το ταλέντο τους και τον ενθουσιασμό τους, ψυχαγωγήσανε και γεμίσανε με αισιοδοξία τον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.