Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Άκαρπη και η δεύτερη προσπάθεια πραγματοποίησης Γενικής Συνέλευσης του "'Αρη" Παντελεήμονα Κιλκίς

Μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες πραγματοποίησης Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου στις 3/6 και 10/6 με κύριο θέμα την συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου το απερχόμενο Δ.Σ. καλεί σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ τα μέλη και τους φίλους σε μια τελευταία προσπάθεια για την μη διάλυση του ιστορικού αυτού σωματείου. Η αδιαφορία για το μέλλον του συλλόγου εκφράστηκε με τον πιο έντονο τρόπο στις δυο συνελεύσεις που προηγήθηκαν με την συμμετοχή ελάχιστου αριθμού μελών σε αυτές. Το Σάββατο 23 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού στις 17:00 θα παρθεί η απόφαση για την ύπαρξη ή μη του συλλόγου καθώς εάν δεν συγκροτηθεί νέο Δ.Σ. το επόμενο βήμα του Πρωτοδικείου θα είναι και το τελευταίο.

1 σχόλιο:

  1. Ας αναλάβουμε όλοι μας τις ευθύνες που μας αναλογούν μη επιτρέποντας την διάλυση της ομάδας που με κόπο και θυσίες δημιούργησαν οι προ παππούδες μας και διατήρησαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.