Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ : "Ποιός κρατικός παράγων έδωσε (εάν έδωσε) τη σχετική άδεια; "

Άνθρωποι αυτοκτονούν καθημερινά, παιδιά λιμοκτονούν, ο λαός πάσχει, η πατρίδα μας συγκλονίζεται.  Τί εξυπηρετεί κοινωνικά ή οικονομικά και μάλιστα χωρίς ενημέρωση του λαού, παρέλαση ατόμων με ιδιαιτερότητες στο κέντρο των Αθηνών την 9ην Ιουνίου τ.έ.;
Ποιός κρατικός παράγων έδωσε (εάν έδωσε) τη σχετική άδεια; 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Πανελλήνια Ένωση Γυναικών
Ένωση Επιστημόνων Γυναικών
Μητέρες Επιστήμονες Πολύτεκνες
Σύνδεσμος Ορθοδόξων Γυναικών Ευρώπης
Μουσική Συντροφιά

16 σχόλια:

  1. Ένας ομοφυλόφιλος11 Ιουνίου 2012 στις 2:50 π.μ.

    Η ομοφυλοφιλία δεν είναι "ιδιαιτερότητα"!
    Είναι απλά ένας διαφορετικός ερωτικός προσανατολισμός:
    http://www.kokkino.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2306:2012-06-09-11-17-58&catid=36:-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας ομοφυλόφιλος11 Ιουνίου 2012 στις 2:32 μ.μ.

    Ακριβώς για να μην αυτοκτονούν οι νέοι ομοφυλόφιλοι λόγω της απάνθρωπης ομοφοβίας της εκκλησίας και μέρους της κοινωνίας, οργανώνουμε την Gay Pride πορεία στο κέντρο της Αθήνας (προσεχώς και σε άλλες πόλεις), για να διεκδικήσουμε ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ για τους ομοφυλόφιλους:

    http://www.10percent.gr/periodiko/teyxos27/1422-2009-09-28-11-58-20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για ελα και στο κιλκις για ελα........
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 1967-1974

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ 8Α ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΕΙ
    ΚΑΛΆ ΚΑΛΑ ΑΝΩΜΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας ομοφυλόφιλος11 Ιουνίου 2012 στις 10:20 μ.μ.

    Μμμμ.
    Απειλές εναντίον μου...
    ...που γίνονται ανεκτές από αυτούς που "ελέγχουν" και εγκρίνουν τα σχόλια.

    Ανώνυμε, επιβεβαιώνεις τα όσα γράφω:
    Ένα (μικρό) μέρος της κοινωνίας και η εκκλησία επιδεικνύουν ακραία ομοφοβικές συμπεριφορές, όπως η δική σου. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να ποινικοποιηθεί η ρητορική μίσους εναντίον των καταπιεσμένων κοινωνικών ομάδων, αλλά πάνω απ' όλα να ψηφιστούν ίσα δικαιώματα για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες:
    http://www.kokkino.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2307%3A2012-06-09-11-20-01&catid=36%3A-&Itemid=53

    Όσοι ομοφυλόφιλοι από Κιλκίς διαβάζετε αυτά τα σχόλια μη φοβάστε και μη κλείνεστε στον εαυτό σας. Μπείτε στο www.planetromeo.com (ή σε κάποιο άλλο ανάλογο site) και φτιάξτε ένα προφίλ για να κάνετε γνωριμίες. Οι ομοφυλόφιλοι είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ και στο Κιλκίς και ΠΑΝΤΟΥ!

    ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!
    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OEKOEVu8Bj0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτές οι υπερβολές, μεσούσης της κρίσης, τι νόημα έχουν??? όλοι εσείς που εξανίστασθε για την παρέλαση των ομοφυλοφίλων μένοντας στο Κιλκίς, που την είδατε???? Στα κανάλια προφανώς!!! εκτός κι αν πήγατε μέχρις εκεί?? Κι δεν προβληματίζεστε, γιατί ενω καίγεται η χώρα μας, τα κανάλια επιλέγουν αυτές τις ειδήσεις?? Προσωπικά δεν μ αφορά η σεξουαλική επιλογή κανενός, απ τη στιγμή που αφορά ενηλίκους και δεν καταπιέζεται κανείς στη σχέση. όσο για τις μεγάλες κορώνες.... προσέξτε λίγο, γιατί προδίδεστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένας ακόμη gay από το Κιλκίς12 Ιουνίου 2012 στις 9:09 π.μ.

    Μπράβο σας :) Πρωί πρωί δεν είχα τι να κάνω και μου φτιάξατε την μέρα !
    Ας ξεκινήσω απο την ανακοίνωση
    "χωρίς ενημέρωση του λαού" η εκδήλωση γίνετε κάθε χρόνο και με δικό του site με διαφήμιση στο διαδίκτυο, σε έντυπο τύπο κτλ κτλ.
    "ατόμων με ιδιαιτερότητες" η ομοφυλοφιλία δεν είναι ιδιαιτερότητα αλλά είναι επίσημα αναγνωρισμένος σεξουαλικός προσανατολισμός! ούτε σεξουαλική προτίμηση είναι ούτε φετιχ ούτε ασθένεια ούτε τίποτα.
    "Ποιός κρατικός παράγων έδωσε (εάν έδωσε) τη σχετική άδεια;" Σε ποίο καθεστώς ζούμε για να απαγορεύονται η συναθροίσεις; αχ θα τρελαθώ πρωί πρωί!

    Πάμε τώρα στα σχόλια :
    Εγώ ήμουν εκεί και είδα 4-5 Κιλκισιώτες και με είδαν ίσως και παραπάνω από αυτούς που είδα :)

    Υπήρχαν και κομματικά περίπτερα εκεί (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, Δημιουργία ξανά, Οικολόγοι κτλ)

    Πέρασε και ο δήμαρχος Αθηναίων ο Καμμήνης!

    Υπήρχαν και συναυλίες και εικαστικά δρώμενα!

    α... και ήδη ετοιμαζόμαστε για το πρώτο Θεσσαλονίκη Pride :) να έρθετε όλες οι κουλές να μας δείτε και να μας κράξετε σαν την κα Λουκά!

    Κιλκισιώτης είμαι αλλά δεν έχω καταλάβει οτι έπρεπε να φοράω την νταμπέλα μου "ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ" για να ηρεμήσετε...
    Με εκτίμηση
    Ένας ακόμη gay από το Κιλκίς
    gaykilkis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένας ακόμη gay από το Κιλκίς12 Ιουνίου 2012 στις 9:29 π.μ.

    Και κάτι ακόμα...
    Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ είναι ανενεργή από το 2010 και τα μέλη του παρουσιάζονται στην υπογραφή είναι ανενεργά από το 2008-2009...
    Τι κάνατε εσείς τα 2 τελευταία χρόνια της κρίσης;
    Τι έργο έχετε αναδείξει ;
    Η ανακοίνωση σας γιατί δεν υπάρχει σε κανένα site σας;
    Ποιο το κοινωνικό σας έργο;
    Γιατί όσο και να σας έψαξα στα τηλέφωνα δεν σας βρήκα ;
    Μπορώ να κάνω και άλλες πολλές ερωτήσεις προς την ομοσπονδία σας (ΠΧ για τα οικονομικά και την σχέση σας με την Ελληνική εκκλησία και το υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων, και άλλες πολλές!)
    Με εκτίμηση
    Ένας ακόμη gay από το Κιλκίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει την εκστρατεία της. Τον περασμένο μήνα αποφάσισε να πετάξει ομοφοβικά φυλλάδια στο Γκάζι, μια περιοχή στην οποία συχνάζει η γκέι κοινότητα, σύμφωνα με την EP (europapress.es).
    »Mετά τους μετανάστες, είστε οι επόμενοι», απειλεί το κείμενο των φυλλαδίων, το οποίο φέρει το λογότυπο της Χρυσής Αυγής. Στις 6 Μαίου, το ακροδεξιό κόμμα πήρε 21 έδρες στη Βουλή, με την υποστήριξη του σχεδόν 7% των ψηφοφόρων. Αυτό αποτελεί ένα σημάδι της ανόδου της ξενοφοβίας στην Ελλάδα, ξενοφοβίας που έχει προκληθεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 1967-1974

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας προσέξει η Χρυσή Αυγή μην χρειαστεί να δείρει τα μισά της μέλη μιας και είναι κραγμένες όσο και εαν προσπαθούν να το κρύψουν! Α να χαθείς από εδώ νούμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. i omofilofilia einai fisiki epilogi pantaxou parousa se oli tin fisi oikai kat'epektasi ston anthropo. ipirxe, iparxei kai tha iparxei oso iparxei kosmos.. den iparxei tipote to afisiko, den iparxei tipote to katakriteo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ GAY EΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ GAY?ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ,ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΤΑΒΕΡΝΑ ,ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ GAY.ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΑΩ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ???ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΔΕΙΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Η' ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟ (ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΑΤΙΑΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΞΩ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ???ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την ανάρτηση:"Το gnomikilkis.gr διευκρινίζει ότι σέβεται το δικαίωμα του κάθε αναγνώστη-σχολιαστή να διατηρεί ή όχι την ανωνυμία του. Δεν μπορεί να δεχτεί, όμως, την ανάρτηση υβριστικών και συκοφαντικών σχολίων όπως και σχολίων που αναφέρονται στην προσωπική ζωή οιουδήποτε. Λυπούμαστε, αλλά όταν κρίνουμε ότι αναρτώνται τέτοιου είδους ανώνυμα σχόλια, θα μπαίνουμε στη δυσάρεστη θέση να τα αφαιρούμε.
    gnomikilkis.gr" καλά θα κάνετε να τη βγάλετε, γιατί στο βωμό της επισκεψιμότητας έχετε καταντήσει ηλεκτρονικός κίτρινος τύπος, κύριοι της ΓΝΩΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. anonyme 16 iouniou 4.15, auto pou les einai thema tou kathenos prosopika kai oxi ton gay genika.. opos iparxoun sourgela streit etsi iparxoun kai sourgela gay kai asfalos iparxoun aksioprepeis omofilofiloi anthropoi oi opoioi mporei na vriskontai se opoiodipote posto aftis tis koinonias, na einai paragogikoi kai na prosferoun.. auto pou les den isxuei giati den antiprosopeuei to sinolo ton gay!!!oso gia ta paidakia auta vlepoun tou kosmou ta aisxi kathimerina kai den nomizo na vlepoun sixna gay se anarmostes simperifores ekso stin dimosia zoi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.