Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Όλες οι φήμες για το νέο iPad!

Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές μέρες, η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει την Τετάρτη 7 Μαρτίου τον διάδοχο του iPad 2 και όπως ήταν αναμενόμενο έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες που αφορούν τα χαρακτηριστικά του νέου tablet της Apple αλλά και την ονομασία του. Από πλευράς χαρακτηριστικών οι φήμες θέλουν το νέο iPad να υποστηρίζει δίκτυα 4G, να έχει τετραπύρηνο A6 επεξεργαστή πράγμα που θα κάνει τις εφαρμογές, τα παιχνίδια και γενικότερα όλο το σύστημα να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το iPad 2. Νέα κάμερα 8 MP στο πίσω μέρος του με δυνατότητα εγγραφής Full HD βίντεο ενώ και η οθόνη του θα είναι πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης (2048×1536).
Από την άλλη εκτός από τις φήμες που κυκλοφορούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPad, έχουν κυκλοφορήσει επίσης αρκετές και για την πιθανή ονομασία του νέου iPad.
Σύμφωνα με συνεργάτες της Apple, οι Belkin και Griffin εμφάνισαν τα πρώτα gadgets τα οποία αναφέρουν στο κουτί οτι είναι κατάλληλα για το “iPad HD”. Φυσικά αυτό ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες οτι το νέο tablet της Apple μπορεί να μην ονομάζεται iPad 3.
Τέλος, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά υπομονή μέχρι τις 7 Μαρτίου, που θα γίνει κι επίσημα η παρουσίαση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.