Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Επιμορφωτικό σεμινάριο για το προσωπικό στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κιλκίς

Με πρωτοβουλία της Προέδρου κ. Κατερίνας Γιαννακούλα-Ζιούτα και του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών- Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς, την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Ψυχιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα “Αναπτυξιακά χαρακτηριστικά της νηπιακής ηλικίας (διατροφή, φροντίδα, λοιμώξεις-εμβόλια”.
Το σεμινάριο, με ομιλήτρια την παιδίατρο της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιδρύματος κ. Στεργιάννα Ντούμα, απευθυνόταν στο εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου και έλαβε χώρα παρουσία της Προέδρου κ. Κ. Γιαννακούλα-Ζιούτα και της συνταξιούχου νηπιαγωγού και συμβούλου ειδικής αγωγής κ. Ντίνας Μούρτζιου, που αφιλοκερδώς παρέχει τις επιστημονικές της γνώσεις στο Νομικό Πρόσωπο ως ειδική συνεργάτιδα.
Η εν λόγω ομιλία, καθώς και οι επόμενες που θα ακολουθήσουν σε συνεργασία με καταρτισμένους επιστήμονες, εντάσσεται στην πρωτοβουλία της Προέδρου και της διοίκησης του Οργανισμου για συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.