Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Αλέξανδρος Κιλκίς: Θετικός ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου

Τρεις νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου, για τα 4 τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς που αγωνίστηκαν. Το Σάββατο, η ομάδα Παίδων επιβλήθηκε με το εμφατικό 10-0 του Μακεδονικού Δροσάτου, στο γήπεδο της Ευκαρπίας, σε ένα παιχνίδι που τα περισσότερα έγιναν στην επανάληψη, αφού στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-0. Τα γκολ του Αλέξανδρου πέτυχαν οι Κωφίδης 2, Συμεωνίδης Κώστας 2, Συμεωνίδης Γιώργος 2, Λιάπης, Λίκα, Τσολακίδης και Παναγιωτίδης. Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης οι Δεδεδάκης, Ζώτος, Λασκάκης, Ντζαμπισβίλι, Παπαδόπουλος Τάσος, Παπαδόπουλος Γιώργος, Παρδάλης, Σαρίδης και Σμιάρης. Την ίδια μέρα, οι Προπαίδες του Θεόφιλου Σιδηρόπουλου, που φέτος αγωνίζονται ως Κιλκισιακός, τα πήγαν περίφημα κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, κόντρα στον οποίο επικράτησαν με 4-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Δεληγιάννης (2), Μαλάνια και Μποπότας. Στον αγώνα επίσης ήταν παρόντες οι Δούκας, Κουραλίδης, Κωνσταντάρας, Μακάριος, Μιχαηλίδης, Ντράλο, Ξανδινίδης, Παναγιωτίδης, Παλαελευθεράκης, Παυλίδης, Σακαλής, Σεφερίδης, Τσιμπούκας, Φασουλάκος, Φυτανίδης, Χαλκίδης Νίκος και Χαλκίδης Φίλιππος.
Την Κυριακή, για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, αγωνίστηκαν οι Τζούνιορ Γ2 του Κοσμά Μηττάκου και οι Προτζούνιορ Β1 του Μιχάλη Αναστασιάδη. Οι τζούνιορ επικράτησαν με 2-0 του Πρωτέα, με σκόρερ τους Γκιώση και Σισμανίδη. Στο ματς συμμετείχαν και οι Κιουρτσίδης, Νάνος, Χαλκίδης, Θεοδωρίδης, Ιακωβίδης, Κορολώφ, Κουτσουράς, Παπαδόπουλος, Σερεμετίδης και Μαχμουτάι.
Οι προτζούνιορ δεν τα κατάφεραν απέναντι στην ομάδα του Ντίνου Κούη, από την οποία ηττήθηκαν με 5-1. Το μοναδικό γκολ για τους Κιλκισιώτε πέτυχε ο Τάσος Συμεωνίδης, ο οποίος είχε ως συμπαίκτες τους Παρτσαλίδη, Λαζαρίδη, Στανιμερόπουλο, Νικολαϊδη, Κερπετζή, Ιγνατιάδη, Κατσάρα και Λαλόπουλο.
Οι αγώνες συνεχίζονται για τα τμήματα της Ακαδημίας, αφού και το επόμενο Σαββατοκύριακο τέσσερις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας και ΕΠΣ Κιλκίς.

1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΟΜΑΔΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΤΑ 2 ΕΤΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ
    ΤΑ Β Ρ Ε Φ Η,
    ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ,
    ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ,
    ΓΙΑ ΤΟ Π Ο Λ Υ Π Λ Η Θ Ε Σ Τ Α Τ Ο ΤΜΗΜΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.