Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Δήλωση Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδα Δημητριάδη

"Την Κυριακή 18/3/2012 πραγματοποιήθηκαν στο νομό μας, όπως και σε όλη την Ελλάδα, οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος.
Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, σε όλους τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους του Νομού, με μεγάλη συμμετοχή από τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, κάθε ηλικίας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που ενώ υφίστανται τις συνέπειες της κρίσης συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία δημοκρατικής έκφρασης,. Μαζί δώσαμε έναν αγώνα εθνικής επιβίωσης και μαζί μπορούμε να εγγυηθούμε την ανάκαμψη, την προοπτική αναπλήρωσης των απωλειών και αποκατάστασης των αδικιών.
Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα προχωρήσουμε μαζί τους, μαζί με όλους τους Έλληνες, με σεβασμό στο εθνικό μας καθήκον για αλήθεια και αλληλεγγύη, με δουλειά και ενότητα, σπάζοντας αγκυλώσεις και στερεότυπα, ώστε να πετύχουμε όλες εκείνες τις αναγκαίες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος για να προχωρήσει μπροστά και να κάνουμε και πάλι τη χώρα μας τόπο ελπίδας, ανάπτυξης και προόδου.
Θα προσπαθήσουμε μαζί για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας. Η Ελλάδα μπορεί και αξίζει να αλλάξει και οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε. Έχουμε τη δύναμη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.