Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Πολίτες Αριστοτέλη: "Άρχισαν οι προβοκάτσιες στις Σκουριές..."

Οι νέοι  κοτζαμπάσηδες... των μπλόκων!
Εμείς το λέγαμε από προχθές... Και δυστυχώς τα γεγονότα μας δικαιώνουν...(δείτε εδώ) Οι γνωστοί κοτζαμπάσηδες της ΒΑ Χαλκιδικής, η γκρούπα των 30 ατόμων, που ταλαιπωρεί χρόνια την περιοχή μας με τους θεατρινίστικους ακτιβισμούς της και την υποκρισία της, έχει αποκλείσει από τις 7 το πρωί το δρόμο για τις Σκουριές...
Ως μεγαλοτσιφλικάδες του τόπου δεν επιτρέπουν στους εργαζόμενους να φτάσουν στο χώρο, που έχει οριοθετηθεί για να γίνει εργοτάξιο.
Δεν ξέρουμε τι σκοπούς έχουν. Περιμένουμε το «διάγγελμα» του οραματιστή της Ελλάδας της Μελούνας για να μάθουμε...
Όπως και να έχει καλούμε τους κατοίκους των Μαδεμοχωρίων να δείξουν ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δοθούν λαβές ηρωοποίησης στους επαγγελματίες προπαγανδιστές της στείρας άρνησης.
Αυτό είναι που επιθυμούν και για αυτό κάνουν ότι κάνουν... Ψυχραιμία και υπομονή. Πρέπει να επικρατήσει η λογική και ο διάλογος. Εκεί θα φανεί για ακόμη μια φορά ο δογματισμός των αντιλήψεων τους και η έλλειψη επιχειρημάτων τους. Θα επανέλθουμε με ότι νεώτερα στοιχεία προκύψουν.

9 σχόλια:

  1. είστε κοινοί ψεύτες και τραμπούκοι,μεταφέρατε τους 400 εργαζομένους και ξυλοκοπήσατε τους ανθρώπους με την ανοχή του δημάρχου σας και του κράτους.είστε τραμπούκοι και δολοφόνοι αν υπα΄ρχει δικαιοσύνη θα έπρεπε να επέμβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κιλκισιώτες αυτοί είναι οι επενδυτές που θέλουν να ¨αναπτύξουν και το Κιλκίς.Νταβατζήδες δεν είχαμε και νταβατζήδες θα αποκτήσουμε.Λαδώνουν πολιτικούς,εκμεταλλεύονται την πείνα και την ανέχεια του κόσμου και αυτούς που δεν πείθονται με τους ήπιους αυτούς τρόπους τους σαπίζουν στο ξύλο και εν ανάγκη τους σκοτώνουν....Σκεφτείτε καλά με τι κουμάσια πα΄με να μπλέξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ με το θράσος τους να μιλάνε για την περιοχή μας. Τι ανακατεύεστε βρε λαμόγια; Χαζοί είμαστε και δεν καταλαβαίνουμε οτι είστε βαλτοί και δοσίλογοι; Ούτε στην περιοχή σας δε θέλουν τα μεταλλεία κι εσείς πάτε να πείσετε τους κιλκισιώτες; Να το βουλώσετε επιτέλους! Επειδή το ιντερνετ είναι ξέφραγο αμπέλι δε σημαίνει οτι κι όσοι διαβάζουν είναι κουτορνίθια.. Αν δεν πληρωνόσασταν σιγά μη γράφατε.. Άσε που μπορεί να είστε μόνο 2-3 και το παίζετε πλήθος Πολιτών του Αριστοτέλη για να προωθήσετε τα συμφέροντα αυτών που σας πληρώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MILISTE EPONIMA ... PIOI ISTE EPITELOUS MALAKES TOY ARISTOTELI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα μην πέφτεις στην παγίδα τους. Γράφε αν θέλεις με ένα παρατσούκλι όπως κάνω εγώ. Όσο για αυτό που ρωτάς στο παρακάτω βίντεο ο κύριός με τη ριγέ μπλούζα είναι ο Ζαγοράκης Νικόλαος, Πρόεδρος Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας. Στρατωνιου και αυτός που ακούγετε να λέει πως δεν μπορεί να κάνει άλλο τον μαλάκα!!! είναι ο Μοσχόπουλος δεξί @ @ @ του Πάχτα. Άκου στο βίντεο το ψέμα για να σπείρει φόβο. Είναι πάνω από 1000 άτομα. Είναι αγανακτισμένοι. Δεν εγγυώμαι τίποτα. Καλά είπε η κ.Ιγγλέζη (η κυρία δίπλα στον Τόλη). Αυτοί δεν έχουν δήμαρχο, εκπρόσωπο της εταιρείας έχουν.

      Διαγραφή
    2. Στο παραπάνω βίντεο στην αντιπροσωπεία της εταιρείας φαίνεται και το μπουμπούκι (με τη γαλάζια φόρμα) που πρωτοστάτησε στην υποδοχή μας στις 17/3 στη Μεγάλη Παναγία. Δείτε το βίντεο από την υποδοχή μας και πείτε μου αν βλέπεται εσείς να έχει πρόθεση για ηρεμία και αυτοσυγκράτηση όταν φωνάζει και οδύρεται?

      Διαγραφή
  5. προς τους πολίτες Αριστοτέλη:
    - Στα καθήκοντά σας, σύμφωνα με την σύμβαση εργασίας σας με την εταιρία, προβλέπεται και η ευγενική "προσφορά ξύλου" στους συντοπίτες σας;
    - Οι τραυματίες σας (αν υπάρχουν) θα δηλώσουν εργατικό ατύχημα στις Σκουριές;
    - Θα τύχουν κάποιας "αποζημίωσης";
    - Θ' αναλάβει κάποιος "άντρας" την ευθύνη για τα έκτροπα ώστε ν' αποζημιωθούν οι άλλοι τραυματίες;
    - Έχετε την άποψη ότι η εταιρία και οι "πολιτικοί" που την στηρίζουν αγαπούν περισσότερο από σας τον τόπο σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια γευση για το τι επεται να γινει και στο κιλκις την πηραμε ηδη απο την χαλκιδικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μοσχοπουλημένος21 Μαρτίου 2012 στις 8:13 μ.μ.

    Δείτε εδώ τον πρόεδρο των εργαζομένων για να καταλάβετε τι συνδικαλισμό έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Λες και μιλάει εκπρόσωπος της εταιρείας. Αμέσως μετά το λόγο παίρνει το δεξί @ @ @ του Πάχτα. Από πουθενά δεν προκύπτει πως αυτοί είναι οικολόγοι όπως λες. Πολιτική στάση κατά των μεταλλείων έχουν αγράμματε. Και πάλι η προπαγάνδα για τα χίλια άτομα που έχουν αγανακτήσει. Είναι χίλια άτομα αυτά που είναι στην φωτογραφία? Τους εργαζόμενους από δύο βάρδιες ανεβάσατε , το λέει και η δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.