Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Στο 1 εκατομμύριο το έλλειμμα στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς!

Ενημέρωση στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με το σοβαρό έλλειμμα που έχει διαπιστωθεί στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς τα προηγούμενα έτη (πριν από την ανάληψη καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής) έκανε το βράδυ της Δευτέρας 19 Μαρτίου η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών- Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου κ. Κατερίνα Γιαννακούλα Ζιούτα. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποκαλυπτικά στοιχεία που παρέθεσε η κ. Γιαννακούλα και τα οποία βασίζονται στην έρευνα που έχει ολοκληρώσει ο οικονομικός επιθεωρητής, το έλλειμμα στους παιδικούς φθάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ (!), από το οποίο οι 900.000 ευρώ περίπου καταλογίζονται στην πρώην Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου και περίπου 60.000 στον πρώην Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου. Αναμένεται συνέχεια...

27 σχόλια:

  1. Ο πρώην Πρόεδρος και η πρώην Διευθύντρια δεν έχουν ονόματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα το ελλειμα με ψιχουλα ψωμι δεν γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ "ΚΑΚΑΛΑ" ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ΚΥΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΝΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι δεν δινεται τα ονοματα φοβαστε τον διασυρμο τους εφαγαν τοσα λεφτα και κρατατε τα ονοματα κρυφα δεν μπορω να σας καταλαβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλοι αναγνώστες δεν μπορούν να δημοσιευθούν ονόματα, λόγω του τεκμηρίου της αθωότητας. Υπόθεση που μόνο τα αρμόδια δικαστήρια μπορούν να κρίνουν και να χειριστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν εκλεβε ενας απλος ανθρωπακος εστω και 1 ευρω τωρα θα ηταν φυλακη και σεις τους ξερετε και τους αφηνεται εξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα πάω να τους συλλάβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΣΕΡΦΑΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΔΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΜΩΣ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ!!!! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ!!!! ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ!!!!! ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!! ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!!!!

      Διαγραφή
  12. Η κ. Κατερίνα Γιαννακούλα Ζιούτα είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος και αξίζει τα συγχαρητήρια από όλους εμάς για την καθαρότητα των πράξεων της σε όλους τους τομείς.Όσο για τους προηγούμενους που καταχράστηκαν τα λεφτά υπάρχει δικαιοσύνη και σύντομα το θέμα θα επιλυθεί.Δεν εκπροσωπό κανέναν άλλον εκτός από τα παιδιά μου και τα παιδιά όλων που είναι σε παιδικούς η βρεφικούς σταθμούς.Εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου κάποτε να λυθούν όλα τα προβλήματα της πόλης μας,αν και είναι πάρα πολλά και επειδή γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αυτόν τον τόπο ειναι πολύ άδικο για όλους μας τα όσα συμβαίνουν σε αυτή την πόλη,όμως το μεγάλο αλλά είναι οτι η πόλη μας δυστυχως δεν είναι ενωμένη απλά τρώει ο ένας τον άλλον κανείς δεν θέλει το καλό του συντοπίτη του και όλοι περιμένουμε πότε θα ξημερώσει να πιούμε καφέ και μετά από μια βαρετή μέρα που θα είμαστε στον Η/Υ μας και θα δούμε αναρτήσεις της τοπικής μας εφημερίδας μας να αρχίζουμε να θάβουμε και να κακολογούμε ανθρώπους μέσο ενός "BLOG" χωρίς οι ίδιοι μας να κάνουμε έστω και μία καλή πράξη ή έστω και μία ομαδική "σαν πόλη" διαμαρτυρία. Και ας είμαι και εγώ αυτός γιατι ουδείς τέλειος και ουδείς αλάθανστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. megale to katalabame thn psifises perna na sou dosi to doro xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα λεφτα που εφαγαν απο τις συμβασιουχες ποιος θα τους τα δωσει αναρωτιεμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιαννης Αντωνιαδης25 Μαρτίου 2012 στις 7:35 μ.μ.

    Προς Ανώνυμος Mar 23, 2012 09:22 AM.
    Ευχαριστω δε θελω τιποτα εχω την ησυχία μου δεν θα ασχοληθω ουτε με εσένα ουτε με κανέναν αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ....ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ "2" ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ , ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤOI ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥΣ!!!! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.....ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KEΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ Η ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΜΑΚΡΙΝΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΝΑΙ, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ !! ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΣ , ΝΑΙ , ΟΝΤΩΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ!!!

      Διαγραφή
  19. ποιος ξερει ποσα εφαγες κιεσυ και μιλας ετσι εχεις χεσμενη την φωλιτσα σου του συναφιου τους εισαι η μηπως μιλαμε για την μανα σου η τον πατερα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στην ζωή όπως στρώνεις πρέπει να κοιμάσαι έτσι και αυτοί οι ανώνυμοι καταχραστές θα πρέπει όχι μόνο να λογοδοτήσουν αλλά και να φέρουν πίσω τα χρήματα. Εξοργίζομαι γιατί όταν ζητούσαμε καινούργιες κούνιες για τα παιδιά αφού ήταν επικίνδυνες αυτές που υπήρχαν μας εμπαίζανε και μας δούλευαν .τώρα τι θα έχουν να πουν για τα χάλια τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επί 12ετίας Τερζίδη έγιναν αίσχη στο Δήμο Κιλκίς. Το ένα εκατομμύριο που έφαγαν από τους παιδικούς είναι το λιγότερο. Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει η ίδια η τότε δημοτική αρχή για την ανοχή που εδειξε σε τέτοια φαινόμενα.
    Δεν τα ήξερες όλα αυτά Τάκη Τερζίδη? Τωρα τα έμαθες? Τώρα που σε διόρισαν σε έμμισθη θέση στην Περιφέρεια? Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το γνωστο τροπαριο. Μεταβιβαζουμε τις ευθυνες στους αδυναμους και οι αξιωματουχοι αθωες περιστερες. Αν ειμαστε δικαιοι πρεπει να επιμερισουμε σωστα τις ευθυνες. Να πληρωση η υπαλληλος να πληρωση ομως και ο δημαρχος διοτι φερει και αυτος μεγαλο μερος της ευθυνης. Δεν μπορει σαν δημαρχος να αφηνεις να μεγαλωνει ενα ελλειμα στα ταμεια σου επι χρονια κι εσυ η να μην το γνωριζεις η να το γνωριζεις και να σφυριζεις αδιαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.