Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΣΒΒΕ σε συνεργασία με το ΙΟΒΕ διοργανώνουν εκδήλωση και συζητούν για την οικονομική κρίση και τη διακυβέρνηση

Ποιος είναι ο λόγος ή οι λόγοι για τους οποίους η Ελλάδα έφτασε στην παρούσα κατάσταση; Γιατί, ενώ γνωρίζουμε ποιες είναι οι ενδεδειγμένες μεταρρυθμίσεις του οικονομικού συστήματος αυτές προχωρούν με πολύ αργό ρυθμό; Η Ελλάδα και οι πολίτες της είναι όντως καταδικασμένοι να βιώνουν έναν διαρκή κύκλο υπερχρέωσης και φθίνουσας οικονομικής δραστηριότητας; Υπάρχουν ρεαλιστικές προϋποθέσεις εξόδου από την κρίση; Υπάρχουν πραγματικές προτάσεις εξόδου από την κρίση; Πως μπορούν να υλοποιηθούν αυτές οι προτάσεις; Τα λάθη του παρελθόντος μας έχουν διδάξει ώστε να τα αποφύγουμε στο μέλλον;
Αυτά και πολλά περισσότερα ερωτήματα που σχετίζονται με την οικονομική κρίση και τη διακυβέρνηση θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).
Η εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Οικονομική Κρίση και Διακυβέρνηση» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29).
Στην εκδήλωση παρεμβαίνουν με ομιλίες τους ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) κ. Νικόλαος Πέντζος και ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος.
Η εισηγητική παρέμβαση με θέμα: «Η κρίση και το πρόβλημα της διακυβέρνησης στην ελληνική κοινωνία», θα γίνει από τον Καθηγητή Θεσμικής Οικονομικής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Σταύρο Ιωαννίδη.
Τοποθετήσεις θα γίνουν από: τον Καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γενικό Διευθυντή του ΙΟΒΕ, κ. Ιωάννη Στουρνάρα, το Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, κ. Χρήστο Γκόρτσο, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, και τον Τέως Πρόεδρο του ΣΒΒΕ, κ. Γιώργο Μυλωνά.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.