Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Κιλτίδης: "Να παρέμβει ο Εισαγγελέας στην υπόθεση της μεταφορά της βάσης της 383ης Μ.Α-CL 415"

Μετά από τις τρεις ερωτήσεις και τη δημόσια δέσμευσή του, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κωνσταντίνος Κιλτίδης, με επιστολή του, διαβίβασε όλα εκείνα τα στοιχεία που αφορούν στη μεταφορά της βάσης της 383ης Μ.Α-CL 415, προς τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς της στρατιωτικής δικαιοσύνης ενημερώνοντας ταυτόχρονα και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής με την οποία διαβιβάστηκαν 16 συνημμένα έγγραφα.
Αθήνα 2 Φεβρουαρίου 2012
Προς: Εισαγγελέα Αεροδικείου Αθηνών
Κοινοποίηση: Εισαγγελέα Αναθεωρητικού Δικαστηρίου
Γνωστοποίηση: Υπουργό Εθνικής Άμυνας
"Με αίσθημα ευθύνης και συναίσθηση του χρέους προς την Πατρίδα και τη Μακεδονία μας, προσφεύγω σ΄ εσάς. Προσπάθησα με τρεις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις μου, να σταματήσω την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας από το βαρύτατο ολίσθημα της μετακίνησης της 383ης μοίρας πυροσβεστικών αεροσκαφών CL- 415 που εδρεύει στην 113 Π.Μ. στη Θεσσαλονίκη. Οι απαντήσεις που εδόθησαν, εκτιμώ ότι είναι ανεπαρκείς και μη ανταποκρινόμενες στην πραγματικότητα. Πιστεύω επίσης, ότι υπηρεσιακοί παράγοντες ενημερώνουν ψευδώς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, αποκρύπτοντας τα διαδραματισθέντα γύρω από το «σκάνδαλο» της ακαταλληλότητας του στεγάστρου της βάσεως από το 2006 και για την σκοπιμότητα της μετακίνησης της βάσης των CL-415. Οι λόγοι που επικαλούνται οι υπηρεσιακοί παράγοντες καταρρίπτονται από τα δεδομένα στοιχεία για την βάση της Ελευσίνας, το κόστος συντήρησης και την αποτελεσματική επιχειρησιακή παρουσία μέχρι τώρα της ιστορικής βάσης της 113 Π.Μ.
Γι΄ αυτό σας καταθέτω όλα τα απαραίτητα στοιχεία που τεκμηριώνουν την καταγγελία μου, όπως δεσμεύθηκα δημόσια στη Βουλή.
Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες, ευρισκόμενος στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική ενημέρωση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.