Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Οι αναγνώστες της ΓΝΩΜΗΣ απαθανατίζουν το Χιονιά του 2012! (6)

"Η χιών έπιπτε ωσάν πατσαβούρα",
μας λέει ο φίλος και αναγνώστης της ΓΝΩΜΗΣ,  Γιώργος Στεφούδης

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥς Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ Κ ΕΦΕ .

    ΕΊΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟς ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Κ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .

    ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗς ΑΡΓΟΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΟΙΛΟΙ .


    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗς ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.