Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση της «Επιχειρηματικής Ενότητας»

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του ψηφοδελτίου "Επιχειρηματική Ενότητα"με επικεφαλής τον Σταύρο Χατζηγεωργιάδη. Στην συνάντηση διαπιστώθηκε η πλήρης ετοιμότητα του συνδυασμού καθώς και η θετική ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου προς τα υποψήφια μέλη του. Το μήνυμα που αναδείχθηκε είναι ότι:
· Tο Κιλκίς τα επόμενα χρόνια θα αποτελεί οικονομικό κόμβο μεταξύ Ελλάδος και γειτονικών κρατών.
· Οι δυσκολίες θα είναι τεράστιες και οι προκλήσεις ακόμη περισσότερες.
· Η γειτνίαση με την Θεσ/νίκη αποτελεί πλέον μόνο συγκριτικό πλεονέκτημα.
· Το οικονομικό περιβάλλον της πατρίδας μας αλλά και ιδιαίτερα της περιοχής μας αλλάζει.
· Νέοι νόμοι, νέες επενδύσεις, νέα οικονομικά μεγέθη θα διέπουν την περιοχή μας.
Σ αυτό το νέο περιβάλλον έχουμε ανάγκη από ένα Επιμελητήριο ευέλικτο, δυναμικό, σύγχρονο , και προπάντων πρόθυμο στην εξεύρεση λύσεων προς όφελος των μελών του.
Η "Επιχειρηματική Ενότητα", που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες με νέες ιδέες, απόψεις και νέα ήθη, μακριά από κάθε δέσμευση κομματικών συμφερόντων δηλώνει ΠΑΡΟΥΣΑ στο κάλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ. Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς, της 4ης & 5ης Δεκεμβρίου.
Η ενότητα, η διαφάνεια και η καθαρότητα των ενεργειών μας, θα αποτελέσουν τα όπλα μας στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του Νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.