Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Αλέξανδρος Κιλκίς: Ακόμη μπαίνουν γκολ

Πολλά τα γκολ και αυτό το Σαββατοκύριακο στους αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Ισόπαλη με σκορ 4-4 αναδείχθηκε η ομάδα Παίδων κόντρα στον Απόλλωνα Ευρωπού. Οι παίκτες του Ηλία Ξανθόπουλου, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ σε 3-2. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα άφησε ανάμικτα συναισθήματα και στους δύο, αλλά ικανοποιημένους όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι. Στο ματς συμμετείχαν οι εξής: Δεδεδάκης, Ζώτος, Κουτουκιάς, Κωφίδης, Λασκάκης, Λιάπης, Λίκα, Ντζαμπισβίλι, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Παρδάλης, Σαρίδης, Σμιάρης, Στυλιανίδης, Συμεωνίδης Γ., Τσολακίδης, Φυτανίδης, Χαραλαμπίδης.
Νέες νίκες με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα πήραν οι ομάδες τζούνιορ και προτζούνιορ της Ακαδημίας, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η ομάδα τζούνιορ (γεννημένοι 2002) του Κοσμά Μηττάκου επικράτησε με 5-1 της ομάδας Αναγέννηση/Προμηθέας. Στον αγώνα συμμετείχαν οι εξής: Ζαμβρακίδης, Θεοδωρίδης, Ιακωβίδης, Κορολώφ, Κουτσουράς, Κυριακίδης, Νικολαΐδης, Παρδάλης, Σερεμετίδης, Σταλίδης, Μαχμουτάι και Νάνος.
Οι προτζούνιορ (γεννημένοι 2003-2004) έπαιξαν και πάλι πολύ όμορφα, φτάνοντας πολύ εύκολα στη νίκη με 9-1. Η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη είχε τους εξής στη σύνθεσή της: Ζάλτος, Ιγνατιάδης, Κατσάρας, Κυριάκου, Λαζαρίδης, Λαλόπουλος, Μανουσαρίδης, Μπουφίδης, Νικολαΐδης, Παρτσαλίδης, Ρεμπετσιώτης, Στανιμερόπουλος και Συμεωνίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.