Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς και ΑΙΑΣ Κιλκίς μαζί στο Πάικο

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς και ο αθλητικός ΑΙΑΣ Κιλκίς πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη εξόρμησή τους στο Πάικο και συγκεκριμένα στη λίμνη του Σκρα και στη λίμνη Μεταλλείου. Η εξόρμηση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, τόσο από πλευράς συμμετοχών που ξεπέρασαν τις 50 σε αριθμό, όσο και από τις δραστηριότητες που έγιναν, πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία, σε συνάρτηση με τον υπέροχο καιρό. Αξίζει να τονιστεί η συμμετοχή και μικρών παιδιών, είτε μόνα τους είτε μαζί με μεγάλους, είτε με για ποδηλασία είτε για πεζοπορία. Η μετακίνηση πραγματοποιήθηκε με λεωφορείο αλλά και με λίγα ιδιωτικά οχήματα. Πρώτος σταθμός της εξόρμησης ήταν η περιοχή στο χωριό Σκρα με τη Γαλάζια λίμνη και τους καταρράκτες, την οποία και επισκέφτηκαν όλοι μαζί. Ακολούθως χωρίστηκαν σε 2 ομάδες, μία ποδηλατών και μία πεζοπόρων. Οι ποδηλάτες με υπεύθυνο τον Αλέξανδρο από τον Αίαντα και οι πεζοπόροι με υπεύθυνους μέλη του Ορειβατικού, ακολούθησαν την ίδια διαδρομή, από τη λίμνη Σκρα στη λίμνη Μεταλλείου, η οποία είναι βατός δασικός δρόμος συνολικής απόστασης 9 χλμ. Οι ποδηλάτες κάλυψαν την απόσταση σε 1 ώρα περίπου ενώ οι πεζοπόροι σε 2. Στη λίμνη Μεταλλείου τους περίμενε όλους μία ευχάριστη έκπληξη. Μέλη του Ο.Σ. Κιλκίς είχαν ετοιμάσει φαγητό, εδέσματα και ποτό, ως κέρασμα στους συμμετέχοντες. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Η φασολάδα του Αντώνη, απλά καταπληκτική! Εύγε!
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή δραστηριότητα.


6 σχόλια:

  1. Τώρα τη σχέση μπορεί να έχει ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς με δραστηριότητες επιχειρήσεων που ο απώτερος και ΜΟΝΑΔΙΚΩΣ σκοπός είναι το κέρδος δεν μπόρεσα να καταλάβω.

    Μήπως την φασολάδα την πληρώσαμε τα μέλη από τις συνδρομές μας ??Έτσι για να δώσουμε ένα "χεράκι βοηθείας" στο μαγαζί!! Λέω μήπως !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου.Νομιζω οτι σκοπος του Ορειβατικου Συλλογου ειναι αλλος και οχι να κανει ''αβαντες'' σε οποιονδηποτε ιδιωτη που εχει δημιουργησει ενα κερδοσκοπικο συλλογο και εκμεταλευεται το ονομα του Ορειβατικου συλλογου και την προσωπκη του σχεση με καποιο μελος του Δ.Σ του για δικη του προβολη.Μαλλον αρχιζουν και χανονται οι μη κερδοσκοπικοι συλλογοι.
    Και εις ανωτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια εχω μια επιχειρηση που τελευταια δεν παει και πολυ καλα.Μπορουμε να συνδιοργανωσουμε καμια πορεια σε κανενα βουνο παραλληλα και με ποδηλατο να την διαφημισουμε λιγο μπας και ανεβασουμε τις πωλησεις;
    Εσεις του Ορειβατικου εχετε πειρα σε τετοια νταλαβερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας από ρηχούς ανθρώπους που ο μόνος στόχος τους είναι να δημιουργούν εντάσεις, απέχουν πάρα πολύ από το έργο του ορειβατικού συλλόγου.
    Ασλανίδης Παναγιώτης (όχι ανώνυμος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχόλιο του ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΟ
    Είναι εύκολο για κάποιοον να κάνει στείρα κριτική, να πεταει λάσπη και να κρύβει τη μιζέρια του και τη μικρότητά του πίσω από την άνεση ενός ανώνυμου σχόλιου στο διαδίκτυο.
    Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς πραγματοποίησε κοινή δράση με τον Αίαντα Κιλκίς και όχι με συγκεκριμένη επιχείρηση. Αν ο καθένας προσπαθεί να βρει φαντάσματα και δολοπλοκία πίσω από κάθε κίνηση μάλλον για τον ίδιο μιλάει.
    Φυσικά κανένας από αυτούς τους γελοίους δεν είδαν τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών και των γονιών που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη εκδρομή.
    Άλλωστε ο σύλλογος έχει ως σκοπό, από το κατασταστικό του, τη διάδοση και ενασχόλιση με δραστηριότητες του βουνού. Εάν δεν είναι διάδοση της ορειβατικής ιδέας η οργανωμένη παρουσία 60 ατόμων στο βουνό νέων και ενηλίκων ποια είναι; Η οικονομική επιβάρυνση του συλλόγου για τη συγκεκιρμένη δράση ήταν 90,00€. Εάν θεωρηθεί ότι τα χρήματα αυτά δεν αξιοποιήθηκαν σωστά ποιος ο λόγος να λειτουργούν οι σύλλογοι και τι θα ξεχωρίζει ένα ανοικτό σε όλους σύλλογο, από ένα "κλειστό κλαμπ" μερικών ατόμων.
    Η βλακεία βέβαια συνεχίζεται,( ο πρώτος ανώνυμος λέει ότι ο σύλλογος συνεργάζεται με επιχείρηση που έχει ως μοναδικό σκοπό το κέρδος) γιατί κάθε επιχείρηση φυσικά έχει ως μοναδικό σκοπό το κέρδος,ειδάλλως θα ήταν μη κυβερνητικός οργανισμός, γεγονός που δεν αφορά τος δραστηριότητες του συλλόγου. Άλλωστε η συγκεκριμένη επιχείρηση που αναφέρονται οι ανώνυμοι έχει συμμετάσχει με οικονομική ενίσχυση στον ποδηλατικό αγώνα που πραγματοποίησε ο Ορειβατικός Σύλλογος του Κιλκίς το Σεπτέμβριο του 2011, και τότε δεν είδα κάποιο αρνητικό σχόλιο και ούτε έχει καταγραφεί κάποιο αρνητικό σχόλιο από μέλος του συλλόγου και ακόμα περισσότερο από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου στα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ.Σ.
    Η λάσπη συνεχίζεται ανεξέλεκτα, κάτω από την σκέπη της ανωνυμίας, λέγοντας κάποιος, "ότι ο Ορειβατικός σύλλογος έχει πείρα από τέτοια νταραβέρια"΄. Όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε μεμπτό ας βγει να το πει. Επίσης εδώ αναλαμβάνουν πρόεδροι συλλόγων άτομα που κατέχουν οι ίδιοι κερδοφόρες επιχειρήσεις και κανείς δεν λέει ότι προωθούν τα προσωπικά τους συμφέροντα, και εδώ θίχθηκαν οι ηθικές αξίες ορισμένων, για μια υποτιθέμενη και όχι πραγματική¨"αβάντα"σε επιχείρηση;
    Επίσης το μέλος του Δ.Σ. που αναφέρονται είναι ο υπογράφων το σχόλιο αυτό, που αφιέρωσε πολύ προσωπικό χρόνο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής, άφησε την οικογένοιά του Κυρικάτικα και δεν πραγματοποίησε κάποια εκδρομή που να ικανοποιεί τον ίδιο, αλλά προσέφερε κόπο και χρόνο για να χαρούν άλλοι, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.
    Ας μας πουν αυτοί "ανωύνυμοι", ευγενικά χατακτηριζόμενοι, πότε έπραξαν κάτι αντίστοιχο για την κοινωνία που τους περιβάλλει.
    Κλείνοντας ας αξιολογήσει ο καθένας μόνος του τη δράση του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς τα τελευταία δεκαέξι (16) χρόνια και ας βγάλει τα συμπεράσματά του
    Αντώνης Κομαπτσιάρης Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χνιτίδης Γεώργιος μέλος του Ο.Σ.Κιλκίς.
    Για όσους έχουν έρθει σε επαφή με τον σύλλογο και τους ανθρώπους του(παρέα θα το έλεγα) τα παραπάνω σχόλια φαντάζουν άδικα,αδικαιολόγητα,και μπορώ να πω εκ του πονηρού.
    Όποιος έχει να καταγγείλει κάτι ας το κάνει επώνυμα και ας ζητήσει από τα παιδιά του Δ.Σ οικονομικό απολογισμό και απολογισμό δράσεων,δεν θα του τον αρνηθούν.
    Πιστεύω ότι στις δύσκολες ημέρες που ζούμε οι κοινές δράσεις και με άλλους ΦΟΡΕΙΣ αθλητικούς σχολικούς κοινωνικούς κλπ (ως το μέτρο βέβαια που μπορεί ο σύλλογος)είναι επιβεβλημένη για την γνωριμία και προβολή του συλλόγου σε όσο μεγαλύτερη μερίδα συμπολιτών μας γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.