Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Θα παρακρατείται μέσω φόρων η εισφορά αλληλεγγύης

Η έκτακτη εισφορά δεν θα καταβάλλεται πλέον, αλλά θα παρακρατείται. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος, διευκρινίζοντας ότι θα κατατεθεί σχετική τροπολογία. Σύμφωνα με τον υπουργό, η εισφορά αλληλεγγύης θα εισπράττεται σε συνδυασμό με την είσπραξη των φόρων, επειδή η επιβολή της φέτος με τον τρόπο που έγινε "έχει ταλαιπωρήσει διάφορους συμπολίτες μας, ιδίως αυτούς που καταβάλλουν ένα σεβαστό ποσό, ενώ τώρα αυτό θα εισπράττεται σταδιακά μέσα από την παρακράτηση του φόρου".

1 σχόλιο:

  1. Δόξα σοι ο Θεός που έστειλε το Αγιο Πνεύμα και φώτησε τα μυαλά του Βενιζέλου, αφού τον έκανε να καταλάβει οτι... ταλαιπώρησε τους πολίτες!!
    Κρίμα όμως γιατί έκανε τη μισή δουλειά.
    Κανονικά θά'πρεπε να τον κάνει να πιστέψει, πως δεν είναι ο Πασάς που τον έστειλε ο Σουλτάνος, για να επιβάλει όλα αυτά τα χαράτσια. Και έτσι να πειστεί, να τα αποσύρει όλα.
    Φτού... μια ζωή μισές δουλειές γίνονται σ'αυτόν τον τόπο, βρε παιδί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.