Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

48ωρη τελικά η απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Την επέκταση της αρχικά ορισθείσης ως 24ωρης γενικής απεργίας, σε 48ωρη, αποφάσισαν τελικά ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Η απεργία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.
Με ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΕ εκφράζει "την έντονη διαμαρτυρία των εργαζομένων για τα μέτρα που εμπεριέχονται στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης", ενώ από την πλευρά της η ΑΔΕΔΥ υπογραμμίζει ότι "η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στην ψήφιση του νέου βάρβαρου Πολυνομοσχεδίου με συνοπτικές διαδικασίες".

1 σχόλιο:

  1. Μεγααάλη πρόοδος, από 24ωρη σε... 48ωρη ! ΟΥΑΟΥ !
    Βέβαια η ΑΔΕΔΥ τονίζει, οτι το πολυνομοσχέδιο είναι βάρβαρο(περίπου κάτι σαν τον Κόναν τον βάρβαρο). Ε, αφού το χαρακτηρίζει έτσι, ο Βενιζέλος σίγουρα θα χάσει τον ύπνο του. Μάλλον οι περισπούδαστοι εργατοπατέρες της ΑΔΕΔΥ έχουν χάσει τον ύπνο τους, σκεφτόμενοι οτι πάλι θα στεναχωρήσουν την κυβέρνηση, με μιά τόσο "σκληρή" αντίδραση.
    Πολύ σόφτ είναι η αντίδρασή σας κύριοι συνδικαλιστές και πιό σόφτ, με τέτοια μέτρα, δέν γίνεται. Εδώ όμως γεννιέται ένα ερώτημα. Γιατί οι εργαζόμενοι δεν τους πέρνουν με τις πέτρες; Φοβούνται κάτι; Ας πούμε πως φοβούνται μήπως χάσουν μεροκάμματα αν γίνει μια μεγαλύτερης διάρκειας απεργία; Ας πούμε οτι έχουν καβατζάρει αρκετά, οπότε δεν τους νοιάζει; Ας πούμε πως σκέφτονται με τί μούτρα αύριο θα ζητήσουν απο τους βουλευτές το επόμενο ρουσφέτι; Ας πούμε οτι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη κάποια "διευκόλυνση" ή προαγωγή ή ευνο'ι'κή μετάθεση και φοβούνται μήπως χαλάσει; Μήπως λοιπόν για όλα αυτά αφήνουν στην ησυχία τους αρχισυνδικαλιστές; ΑΝ είναι έτσι βρε παιδιά πήτε το, να μην στεναχωριόμαστε για πάρτι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.