Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Σκληρός ο Καστανίδης απέναντι στους απεργούς των δήμων

Η απάντηση της κυβέρνησης στους απεργούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν τα μέτρα-φωτιά που ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Εσωτερικών, Χ. Καστανίδης, σε συνέντευξη τύπου. Όπως τόνισε ο υπουργός:
- Δεν θα πληρωθεί το προσωπικό που απεργεί, ή κάνει καταλήψεις ή εμποδίζει την αποκομιδή των απορριμμάτων.
- Όποιος δήμαρχος δεν εφαρμόσει το μέτρο, θα πρέπει να πληρώσει τους εργαζόμενους από την τσέπη του.
- Οι δήμαρχοι καλούνται να αναθέσουν άμεσα σε ιδιώτες τις υπηρεσίες καθαριότητας.
- Αν δεν ομαλοποιηθεί αμέσως η κατάσταση η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο κατάργησης οργανικών θέσεων και πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας.

1 σχόλιο:

  1. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω τίποτε.
    Κλικάρετε πάνω στη φωτό για μεγένθυση και θα καταλάβετε πως μεταμορφώνεται-μεταλλάσεται η φάτσα ενός σοσιαλιστή(κατ'εφημισμόν πλέον) σε φάτσα ενός δικτάτορα. Και τις απειλές που εκτόξευσε να μήν έλεγε, πάλι το ίδιο θα συμπεραίναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.