Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Στο δρόμο του Φλωρίδη, ο Ρομπόπουλος - Παραιτείται την Δευτέρα

Το δρόμο του Γ. Φλωρίδη φαίνεται πως σκοπεύει ν` ακολουθήσει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Ρομπόπουλος. Πράγματι, μετά τη χθεσινή φημολογία ότι παραιτείται, ο κ. Ρομπόπουλος ξεκαθάρισε σήμερα μιλώντας στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" ότι η απόφασή του να παραιτηθεί είναι ειλημμένη.
"Είμαι ξεκάθαρος. Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα και ας πάρει την έδρα μου ο επόμενος βουλευτής. Δεν μπορώ να είμαι σε μία βουλή, στην οποία δεν μπορώ να αποφασίζω", δήλωσε. Πρόσθεσε επίσης ότι μέχρι τη Δευτέρα δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει σε επαφή με το κόμμα ή την ηγεσία για να πεισθεί να αλλάξει γνώμη.
Ο κ. Ρομπόπουλος υποστήριξε ότι είναι από τους λίγους βουλευτές που αντέδρασαν έντονα στο μεσοπρόθεσμο και στον προϋπολογισμό. "Η τρόικα έθεσε εκβιαστικά το δίλημμα και τότε είπα ότι εγώ δεν πτωχεύω τη χώρα μου", τόνισε.

5 σχόλια:

  1. Ο Φλωριδης είχε ήθος. Παραιτήθηκξε με το κεφάλι ψηλά. Αυτός ο γελοίος μαζ ζαλίζει εδώ και μήνες ότι θα παραιτηθεί αλλά ο ευτελής δεν το πράττε. Και χθες βγήκε και δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ακόμη τι θα πράξει αν θα παραιτηθεί η θα ανεξαρτητοποιηθεί.
    Βρε ουστ από δω αληταρά. Ψευτη και υποκριτή πάνε σπίτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί αληταράς, ψεύτης και υποκριτής; Πότε πρόλαβε να γίνει, ακόμα δεν βγήκε βουλευτής; Ξέρεις κάτι, που δεν γνωρίζουμε εμείς; Επειδή καθηστέρησε να παραιτηθεί ή να ανεξαρτητοποιηθεί;
    Ε, άς είχαν το "ανάστημα" να παραιτηθούν κι'άλλοι, κι'άς ήταν με καθυστέρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι δυο τους δεν ψηφισαν το μνημονιο χωρις το κομμα τους να φερει προς επικυρωση τη δανειακη συμβαση που εκχωρει κυριαρχικα δικαιωματα της χωρας;Νενεκοι στο βαθμο που τους αναλογει και οι δυο τους. Βεβαιως και υπαρχουν χειροτεροι προδοτες στο πασοκ με πρωτο και καλυτερο τον αρχιδοσιλογο Τζεφρυ.Οι προαναφερομενοι εχουν και ενα ελαφρυντικο αλλα μας ξεπουλησαν και η ιστορια θα ειναι ακριβοδικαιη μαζι τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι της άποψης οτι μια τέτοια πράξη παραίτησης, ως σύνολο, εμπεριέχει και το υποσύνολο της αναγνώρισης του λάθους ή της συγνώμης, έστω κι'άν αυτά δεν είναι εμφανή σε πρώτο επίπεδο.
    Προσωπικά δέχομαι οποιδήποτε πράξη μεταμέλειας, ως πράξη πολιτικά και ηθικά ορθή, αλλά και τιμητική για όποιον την τολμά, συμπεριφορά που τόσο λείπει απ'τους Ελληνες "αλάνθαστους" πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.