Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αυτοκτονία γονιού και ασιτία μαθητών καταγγέλλουν εκπαιδευτικοί!

Aυτοκτονία άνεργου γονιού μαθητών και κρούσματα λιποθυμίας μικρών μαθητών που έπασχαν από ασιτία, καταγγέλλει ο Α' Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε ανακοίνωσή του για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία της πρωτεύουσας. Αύριο Σάββατο 15 Οκτωβρίου οι σύλλογοι εκπαιδευτικών, γονέων και κατοίκων στην περιοχή του 6ου Διαμερίσματος, διοργανώνουν σχετική εκδήλωση διαμαρτυρίας.
"Είναι η επιτακτική ανάγκη συνεργασίας και συντονισμού όλων των σωματείων και φορέων της περιοχής για την ανάσχεση της λαίλαπας των αντιλαϊκών μέτρων. Δεσμευόμαστε να προωθήσουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, τη δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης, ώστε να αντιμετωπίζονται τα πρακτικά προβλήματα επιβίωσης των συμπολιτών μας που εξαθλιώνονται, αλλά και τα προβλήματα των νέων που σήμερα στοχοποιούνται από τους μηχανισμούς καταστολής", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.
Απ` την πλευρά του, ωστόσο, το υπουργείο Παιδείας απαντώντας στα σχετικά δημοσιεύματα κάνει λόγο για "λαϊκίστικη προπαγάνδα στην οποία χρησιμοποιούνται ακόμη και μαθητές", τονίζει δε ότι "δεν έχει λάβει καμία τέτοια αναφορά, ούτε από εκπαιδευτικό, ούτε από Σύλλογο Εκπαιδευτικών, ενώ σε έλεγχο που έγινε στα σχολεία της περιοχής, δεν υπήρξε καμία αναφορά για λιποθυμικά επεισόδια μαθητών από ασιτία".
Καλά, υπουργείο είναι, αυτά πρέπει να πει, αυτά λέει!

2 σχόλια:

  1. Καλή η ειρωνεία, αλλά εδώ έχουμε περάσει δε άλλη διάσταση. Πλέον έχουν ξεπεραστεί τα εσκαμμένα σε όλα τα επίπεδα με την ανακοίνωση αυτή του συγκεκριμένου υπουργείου, που έχει τον ψευδεπίγραφο τίτλο της "Παιδείας".
    Ωστε λα'ι'κίστικη προπαγάνδα",ε!
    Προπαγάνδα λοιπόν αισχίστου είδους είναι η δική σας, που δεν λέει ούτε κουβέντα για την αυτοκτονία του δύστυχου, άνεργου και υπερήφανου εκείνου γονιού, που δεν έπεσε στα πόδια σας να σας τα γλύψει για να τον βοηθήσετε, επειδή έτσι μάθατε εσείς οι πολιτικοί να σας αντιμετωπίζουν οι αδύναμοι πολίτες.
    Ακουσε λοιπόν αναίσχυντη, ανυπόληπτη, υπερόπτρια, αντιπαθητική, ανάλγητη, κυνική, ξερόλα, ναρκισσιστική, εμετική, υπουργέ της δήθεν Παιδείας, Διαμαντοπούλου. Αν νομίζεις οτι με τέτοιες γελοίες ανακοινώσεις που βγάζεις θα πείσεις κανένα, ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ, και μετά βδελυγμίας, ΣΕ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιοι εκπαιδευτικοι???????
    των ιδιετερων μαθηματων? και της απομηζησης των γονιων????
    ΟΥΣΤ βρε κοπριτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.