Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Οι «Γιατροί του Κόσμου» στο σχολείο του Χέρσου

Το Δημοτικό Σχολείο του Χέρσου επισκέφτηκε την Πέμπτη 12 Μαϊου 2011η κινητή παιδο-οδοντιατρική μονάδα «Λητώ» από τους «Γιατρούς του κόσμου». Στα πλαίσια της δωρεάν προληπτικής εξέτασης όλων των μαθητών του Σχολείου, έγινε εξέταση στα δόντια με γραπτή αναφορά πιθανών προβλημάτων που εντοπίστηκαν προς τους γονείς αλλά και εισήγηση-ομιλία προς τα παιδιά για τη σωστή καθημερινή υγιεινή των δοντιών. Η ομάδα από τους «Γιατρούς του Κόσμου» αφιέρωσε όλο το πρωινό στο Σχολείο του Χέρσου που τους ευχαριστεί θερμά και ελπίζει σύντομα να ξαναβρεθούνε κοντά του με τις υπηρεσίες τους. Σε μια εποχή «κρίσης» αξιών, πράξεις προσφοράς προς τον άγνωστο συνάνθρωπο όπως αυτής της ιατρικής ομάδας κάνουν τη μεγάλη και τόσο απαραίτητη διαφορά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.