Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

“Πήραν εμπρός” οι σπρίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς Διακρίσεις στα “Μπεκιάρεια” των Σερρών Πρωτιά για Βογιατζή με ρεκόρ στα 300μ εμπόδια

Στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 14 Μαίου οι αγώνες στίβου «Μπεκιάρεια 2011» παρουσία πολλών φιλάθλων και των τοπικών αρχών, με αρκετά καλές επιδόσεις αθλητών και αθλητριών από σωματεία της ευρύτερης περιοχής.
ΟΙ αγώνες οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο επίσημο καλαντάρι του ΣΕΓΑΣ συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον πολλών αθλητών, ιδιαίτερα των κατηγοριών Παίδων και Παμπαίδων, αφού οι επιδόσεις μετρούν στην επίτευξη των ορίων πρόκρισης για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, με αποτέλεσμα τα υψηλό επίπεδο συναγωνισμού και σε σε συνδυασμό με τις καλές καιρικές συνθήκες που βοήθησε να πραγματοποιηθούν καλές επιδόσεις στα περισσότερα αγωνίσματα.

Στους αγώνες έλαβε μέρος και το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς καταφέρνοντας για μια ακόμη φορά να ξεχωρίσει κατακτώντας τέσσερα μετάλλια. Ο Δημήτρης Βογιατζής κέρδισε ακόμη έναν αγώνα φέτος στα 300 μ με εμπόδια επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο κυρίαρχος στο αγώνισμα φέτος στην Μακεδονία και Θράκη σημειώνοντας νέα ατομική επίδοση 43''77 δίχως ακόμη να έχει βρει “ρυθμό” και δίχως να αποφύγει τα τεχνικά λάθη, γεγονός που αφήνει πολλά περιθώρια για ακόμη καλύτερες επιδόσεις μέχρι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Σπυριδούλα Μηναρετζή στην πρώτη της εμφάνιση φέτος στα 80 μ σημείωσε 10''91 κατακτώντας μαζί με το αργυρό μετάλλιο και το εισιτήριο της πρόκρισης για το Πανελλήνιο της κατηγορίας της , ενώ θαυμάσια εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Δήμητρα Γεωργιάδου που πήρε την 3η θέση με 10''99, η Παναγιώτα Τανάνη που ήταν 4η με 11''04 και η Παναγιώτα Τριανταφυλλίδου που πήρε την 6η θέση με 11''18. Χαρακτηριστικό είναι πως και τα τέσσερα κορίτσια ,που θα αποτελέσουν και την σκυταλοδρομία 4 Χ 80 του ΓΑΣ Κιλκίς, σημείωσαν νέες ατομικές επιδόσεις στο αγώνισμα των 80 μ , δείχνοντας πως αρχίζουν να βρίσκουν την αγωνιστική φόρμα τους. Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος στο τριπλούν της κατηγορίας Παίδων παίρνοντας τη δεύτερη θέση με 11,29 μ , επίδοση ωστόσο που δεν τον ικανοποίησε μιας και δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητές του. Τα ίδια ισχύουν και για τον Γιώργο Νικηφορίδη που δεν ικανοποίησε με το 18''43 και την 4η θέση στα 150 μ , όσο και για τον Αιμίλιο Μαβίδη που μπορεί πολύ περισσότερα από το 58'42 στα 400 μ.


1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.