Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

50 χρόνια Κιλκισιακός, 50 χρόνια ιστορίας

Με εντατικούς ρυθμούς η διοίκηση του Κιλκισιακού έχει ξεκινήσει και εργάζεται για να γιορτάσει όπως αρμόζει τα 50 χρόνια ιστορίας του Κιλκισιακού, ενός σωματείου που αποτελεί σήμα κατατεθέν για το νομό Κιλκίς και μετράει πολλές επιτυχίες στην μακρόχρονη ιστορία του, με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας στο πλαίσιο της διοργάνωσης των επετειακών εκδηλώσεων ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό του και σε ειδική συνεδρίαση του αποφάσισε και συγκρότησε:

1. Τιμητική επιτροπή, η οποία θα έχει την εποπτεία των επετειακών εκδηλώσεων και αποτελείται από τους Αντιπεριφερειάρχη ν. Κιλκίς, Δήμαρχο Κιλκίς, πρόεδρο Επιμελητηρίου, πρόεδρο της ΕΠΣΚ, πρόεδρο Διαιτητών, Πρόεδρο του Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, τους πρώην πρόεδρους του Συλλόγου Βασίλη Σεργιαννίδη και Δημήτρη Αβραμίδη καθώς και τον πρόεδρο του Δ.Σ. Ν. Τζεβελέκη.
2. Εκτελεστική επιτροπή για το συντονισμό και την προετοιμασία των εκδηλώσεων, η οποία θα αναλάβει επίσης και την ευθύνη σύνταξης του επετειακού λευκώματος για την ιστορία της ομάδας. Την επιτροπή αποτελούν τα μέλη του Δ.Σ. Ντ. Μεταλλίδης και Σωτ. Μπουφίδης, από την πλευρά του Δήμου Κιλκίς ο αντιδήμαρχος Δημ. Τσαντάκης, από τον Σύλλογο Βετεράνων ως εκπρόσωπο του οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Χρ. Τομπουλίδης και Βίκτ. Ιωσηφίδης καθώς και οι Ιωσήφ Σημαιοφορίδης και Ν. Σαμουηλίδης. Την συλλογή και την επεξεργασία του ιστορικού υλικού ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι Σταύρος Φάσσος και Χρήστος Καναρόπουλος.
Εκδηλώσεις Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν φιλικό αγώνα των παλαιμάχων του Κιλκισιακού με την αντίστοιχη ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί την ημέρα εορτασμού της 21ης Ιουνίου, στις 5:30 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς, street football για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου στο κέντρο της πόλης, έκδοση επετειακού λευκώματος για την 50χρονη ιστορία του Συλλόγου και διοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Κιλκισιακός και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο», κατά την οποία θα παρουσιαστεί το λεύκωμα καθώς επίσης θα τιμηθούν προσωπικότητες που πρόσφεραν με την παρουσία και την δράση τους στον Κιλκισιακό.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Νίκος Τζεβελέκης
Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.