Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

‘‘Τρέλα με κορδέλα’’… στον παιδικό αποκριάτικο χορό της ΤΕΧΝΗΣ

Το κέφι, η χαρά, το γέλιο, ο χορός, το ομαδικό παιχνίδι, το χρώμα, η ζωηρή μουσική και η πετυχημένη, καθ΄ όλα, μεταμφίεση των μικρών φίλων της ΤΕΧΝΗΣ και η διακόσμηση της αίθουσας της ΛΑΦ Κιλκίς ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του καθιερωμένου ετήσιου παιδικού αποκριάτικου χορού της ΤΕΧΝΗΣ, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011.

     Ειδικά εκπαιδευμένοι εμψυχωτές παιδαγωγοί συντόνιζαν τους μικρούς μασκαράδες σε ομαδικό, ποιοτικό, εποικοδομητικό παιχνίδι. Το ξεφάντωμα κορυφώθηκε με χορό συνεχή και ακατάπαυστο…
     ‘’Μας ήρθες πάλι τρελό μας καρναβάλι’’ σιγοτραγουδούσαν οι μεγαλύτεροι.
     Πειρατές, πιερότοι, Ρομπέν των Δασών, φαντάσματα, καουμπόηδες, Ζορό, κλόουν, μπαλαρίνες, βασίλισσες, πριγκίπισσες, κουνελάκια, παπαδίτσες, τριαντάφυλλα, μαργαρίτες και ό,τι άλλο χωράει ο νους χόρεψαν, έτρεξαν, έπαιξαν, ξεφάντωσαν, ίδρωσαν, κουράστηκαν, αλλά και χάρηκαν και απόλαυσαν το ωραίο απόγευμα και έφυγαν ευχαριστημένοι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.