Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Τίμησαν το Γιώργο Φραγγίδη για τη δωρεά ενός απινιδωτή

Δελτίο τύπου υπ. βουλευτή ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ. ΑΛΛΑΓΗΣ Γ. Φραγγίδη
Την Κυριακή 23 Απριλίου, ανήμερα της εορτής του Αγ. Γεωργίου, οι κάτοικοι του Ευρωπού τίμησαν τη μνήμη του Αγίου αναβιώνοντας το έθιμο "ΚΕΣΚΕΚΙ" που έχει τις ρίζες του στην περιοχή του Φουλατζίκ της Μ. Ασίας. Στο πλαίσιο των θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων πρόσφεραν παραδοσιακά εδέσματα και πραγματοποίησαν παλαιστικούς αγώνες και χορευτικές εκδηλώσεις.

Μέσα σε αυτό το κλίμα γιορτής ο Μορφωτικός - Παλαιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Ευρωπού "Ο Καραγιάννης" τίμησε τον Γιώργο Φραγγίδη για τη δωρεά ενός απινιδωτή που προσφερε στο Σύλλογο, συμβάλλοντας έτσι στην ασφάλεια των αθλητικών δραστηριοτήτων των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.