Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

1η ΕλληνοΣουηδική Έκθεση (06.05.2023) - Αφιέρωμα 5 χρόνια GSN - Greek Swedish Network

Το Ελληνοσουηδικό Δίκτυο / Greek Swedish Network, με έδρα τη Στοκχόλμη, διοργανώνει μια έκθεση πολιτισμού και επιχειρηματικότητας, τιμώντας το έργο που πρεσβεύει τα 5 χρόνια λειτουργίας του. Η εκδήλωση προσφέρει ένα μεγάλο πεδίο πιθανών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και σουηδικών φορέων.

Η έκθεση περιλαμβάνει το στοιχείο της ψυχαγωγίας και του πολιτισμού, μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, με επίκεντρο την Ελλάδα και τη Σουηδία.

Συγκεκριμένα, η έκθεση ανοίγει τις πύλες της στο Sthlm Beach Club στη Στοκχολμη το Σάββατο 6 Μαΐου 2023. Ο στεγασμένος εκθεσιακός χώρος καταλαμβάνει έκταση 1600 τ.μ., όπου μπορεί να φιλοξενήσει σχεδόν 50 εκθέτες, με χωρητικότητα πάνω από 500 επισκέπτες.

Ο ιδρυτής του Ελληνοσουηδικού δικτύου, Άρης Γιαννακός, είναι ένας διεπιστημονικός ερευνητής και πολιτικός μηχανικός με πάθος για τα ταξίδια και την περιπέτεια. Αφού επισκέφθηκε τη Σουηδία και είδε τη μοναδική πολιτιστική δυναμική μεταξύ των δύο χωρών, εμπνεύστηκε να δημιουργήσει το Ελληνοσουηδικό Δίκτυο (GSN) με το όραμα της ενοποίησης δύο διαφορετικών πολιτισμών σε μια ζωντανή κοινότητα. Συνδύασε τις γνώσεις του με την εμπειρία του στον πολιτισμό, τον τουρισμό και το real estate, για να χτίσει τελικά την πλατφόρμα www.greekswedish.net.

Το Ελληνοσουηδικό Δίκτυο (GSN) γιορτάζει πέντε χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του και ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τη πρώτη του έκθεση. Ιδρύθηκε από τον Άρη Γιαννακό στη Στοκχόλμη το 2018 και αποτελεί έναν σταθερό δίαυλο επικοινωνίας και επιχειρηματικής δραστηριότητας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σουηδία. Υπήρξε ενεργός χορηγός διαφόρων επιχειρηματικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που σχετίζονται με τη Σουηδία και την Ελλάδα, δημιουργώντας μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ομάδα του Facebook “Greek Swedish Community” με 4.200 ενεργά μέλη.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς από την Ελλάδα και τη Σουηδία, ώστε να έρθουν σε επαφή με την προοπτική να οδηγηθούν σε επωφελείς συνεργασίες μεταξύ τους.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και για το κοινό.

ΣΤΟΧΟΣ

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, το GSN έχει στόχο να καθιερωθεί η Ελληνοσουηδική Έκθεση ως θεσμός για την ενίσχυση των δεσμών φιλίας και επιχειρηματικότητας μεταξύ των δύο χωρών και ως κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη επιχειρηματικών και πολιτιστικών σχέσεων.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

• Κρατικοί Φορείς

• Μη Κρατικοί Οργανισμοί

• Επιχειρηματικότητα

• Τουρισμός

• B2B Συναντήσεις και Ταίριασμα Επιχειρήσεων

• Πολιτισμός, Γαστρονομία

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

• 12:00-20:00: Έκθεση, Πολιτιστικά και Επιχειρηματικά Δρώμενα, Διαλέξεις

• 20:00-22:00: Θεατρική Παράσταση

• 22:00-01:00: Ψυχαγωγία με DJs και ζωντανή μουσική από Ελλάδα και Σουηδία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@greekswedish.net

Facebook page / Greek Swedish Network

https://www.facebook.com/greekswedishnet

Facebook group / Greek Swedish Community

https://www.facebook.com/groups/greekswedish

Website / Greek Swedish Portal & Business Directory

http://www.greekswedish.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.