Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Κύρος Καλαβάζης: Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές

Υπογράφει ο Κύρος Καλαβάζης
Με αίσθημα ευθύνης, αποδέχομαι την πρόταση του Κώστα Σιωνίδη και ανακοινώνω επίσημα την υποψηφιότητα μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Είμαι ο Κύρος Καλαβάζης και με τη σύζυγο μου Νατάσα Καραφουλίδου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε ως ελεύθεροι επαγγελματίες στην Αξιούπολη .

Η αγάπη για το καλό του τόπου μας με οδήγησε να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Εκλέχθηκα Πρόεδρος της Κοινότητας Αξιούπολης το 2019 και Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Αλέξανδρος Αξιούπολης το 2013 μέχρι και σήμερα.
Διετέλεσα πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς και διαιτητής εθνικών κατηγοριών, μέλος της επιτροπής διαιτησίας ΚΕΔ ΕΚΑΣΚΕΜ και παρατηρητής ΔΥΑΒ κατά της βίας της ΓΓΑ.

Στηριζόμενος στην εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα από την ενασχόληση μου με τα κοινά και τον αθλητισμό, από τα προβλήματα της καθημερινότητας και την αγωνία των νέων ανθρώπων για τον τόπο μας ,πιστεύω πως μπορώ να σταθώ αντάξια και έντιμα μπροστά σας για να αγωνιστώ δικαιωματικά στην κοινή προσπάθεια όλων για έναν ακόμα καλύτερο δήμο .

Σε αυτή την κοινή προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί μας.

Ως υποψήφιος με τον συνδυασμό «Παιονία της προόδου» διεκδικώ την ψήφο σας, δεσμευόμενος να υπηρετήσω το κοινό συμφέρον της Παιονίας.

Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα κυρίως όμως και ύψιστη ευθύνη.

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΚΥΡΟΣ ΚΑΛΑΒΑΖΗΣ
ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Ε ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.