Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 24/4/2023, 01:55 μ.μ.

Τροχαίο δυστύχημα
Χθες (23 Απριλίου 2023) και ώρα 01.30 περίπου, στο 402,950 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα Πιερίας, Δ.Χ. λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, προσέκρουσε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν σε προσωρινή διακοπή πορείας στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, το οποίο στη συνέχεια προσέκρουσε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επίσης ήταν σε προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 19χρονου ημεδαπού και τον τραυματισμό 3 ημεδαπών ανδρών, που επέβαιναν στο πρώτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. 

Επίσης τραυματίστηκαν και 3 άτομα, εκ των οποίων η μία ανήλικη, που επέβαιναν στο δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

Συλλήψεις για κλοπές 

- Συνελήφθησαν προχθές (22 Απριλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα της ίδιας ημέρας, παραβίασαν κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσανχρηματικό ποσό 680 ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή και προϊόντα, συνολικήςαξίας 1.500 ευρώ. Μέρος των κλοπιμαίων, εντοπίσθηκαν σε όχημα που χρησιμοποιούσαν και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος. Επίσηςστην κατοχή του ενός ημεδαπού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητακάνναβης.

- Συνελήφθη χθες (23 Απριλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας (22 Απριλίου), παραβίασε περίφραξη οικίας ημεδαπού και αφαίρεσε συσκευασίες λιπασμάτων αξίας 400 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησε ο ημεδαπός για την μεταφορά των κλοπιμαίων και κατελήφθη να το οδηγεί στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.