Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ανάγνωση Παιδικού Πασχαλινού Παραμυθιού και Πασχαλινές Δραστηριότητες στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Γράφει η 
Βασιλική Καραγιαννίδου*

Ένα Πάσχα γεμάτο λαγούς, καρότα, πασχαλινά αυγά, ανοιξιάτικη διάθεση και πασχαλινές δραστηριότητες, πού αλλού; Στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου! Ο μικρός μας κούνελος, Πίτερ Ράμπιτ, έχει την τιμητική την Μεγάλη Δευτέρα, 10/04/2023 στις 17:00, στο βιβλιοπωλείο μας, 21ης Ιουνίου 201 μαζί με όλη την ομάδα του. Σε πασχαλινούς ρυθμούς θα διαβάσουμε το παραμύθι «Πίτερ Ράμπιτ: Φτου και Βγαίνω» θα κάνουμε τις πασχαλινές κατασκευές μας και για μία ακόμη φορά θα ζωγραφίσουμε τα πρόσωπά μας (Face Painting) σαν τα πιο χαρούμενα λαγουδάκια.

Το εν λόγω παραμύθι απευθύνεται σε παιδάκια ηλικίας 4 ετών και άνω. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προκείμενου να λάβουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι μικροί μας φίλοι, παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο του μικρού/ μικρής που θέλει να συμμετάσχει, είτε τηλεφωνικά στο 2341022331, είτε μέσω των σελίδων του βιβλιοπωλείου μας στο Instagram (@psaltou.bookstore) και στο Facebook (Βιβλιοπωλείο Ψάλτου).

Τέλος, παρακαλείται κάθε παιδάκι να έχει μαζί του το δικό του μαξιλαράκι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε μικρούς και μεγάλους.

* Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας,
Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ/ MA Επικοινωνίας: Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού,
Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.